Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DOT 0347
Az 1947. 3 heti gyártás
Jó álmokat!
De előszőr az asszonyokat altassátok el!
Léptem aaszani, csákány .......................
A beszatós falyta
hurkatőtőőőő
, de a az Én régi dobomat fogja kapni, na olyat még nem hallottál Thunder, nekem ez a zene!
ez állatul néz ki...
és hallottam mán ilyen menet közben... fincsi hangja van
De az az állmaim folytatása a GSR, de ilyen feltételekkel GSR-t nem kínálnak, és ott a cimbim, az a motor kell nekem! Úgyhogy, ha GSR akkor a Parájé
Micsodakép
Ahhoz neked is ugyanazt a bizalmat kell táplálnod felé....
Nem érzem, h akkor visszaállna a bizalom 'kettönk közt'!
Az első út mindenre választad! Ha ugyan azt a biztonságot adja akkor talán m,arad
Hát ha így gondolod, akkor így gondolod..... viszont ha veszel másikat, akkor (lehet nem akarsz) nem nézel köröl GSR piacon? Má' nem kőőő?

Az enyém csúnyább volt, mint a te motorod.... ez csak látványos a fejidom miatt.
Csontra szedtem és amiben kételkedtem... csere vagy jav... és bízom benne továbbra is.... főleg a gumikban, mert hiperüberkurvajól ott vannak az úton!
Messterr
Nem inkább a HIBA megkeresése lenne a célszerübb és olcsóbb megoldás?
Pl .: a fék teljes kicserélése is célravezetőbb lehetne!
Tárcsa, betétek, féktuskó, csövek? Mégis kevesebb lenne összességében!
Szerintem igen!
ne kockáztass,láthatod mibe keröl 1 szargumi!
sziasztok
most ellenőriztem a motoromon lévő gumikat és úgy láttam, hogy pl a hátsó gumim DOT száma 0347
Ha jól tudom, akkor ez azt jelenti, hogy 2003 47. hetében gyártották.
Akkor ez már majdnem 7 éves gumi...

Lehet ezzel még járni? Nem túl régi? Kell cserélnem?
A minta még teljesen jó, használtan vettem még a perec előtt, de lehet, hogy kár volt spórolni?
Lehet, hogy ez is(!) benne volt a firkában?

Szóval szerintetek csere?
Ginokám!
Ami késik, az nem múlik!
Szia Gini
Sajnos attól félek, h soha nem fogok benne bízni! 99%, h nem csupán az Én hibám miatt közlekedtem 30 métert a hátamon! Az UGG 827 már nem az a motor lesz amibe beleszerelmesettem , ha elviszik biztos, h megsiratom /már csak azért is, mert ahogy ezt írom könnyesa szemem / demint felelős családapa pillanatnyilag ez a megoldás tünik a legjobbnak. Persze ez még változhat,has ismét jön a rabul ejtő érzés
Szia kufár bá!

Látod én milyen rendes vagyok....és melletted állok.... mert az én ülésemet nem b...tad el!
Henti! Nincs mit!
Csak a GR ülését b..tam el

nagyobb térképre váltás
ezt az utat kéne veletek megcsinálni!
Szia Henti!

Na de mi lesz a tieddel?
Miért akarsz venni, mikor van neked is.. és egyedi lesz!
Ezzel képzelem el a jövőt!
Vannak még kérdések, de ha klafa minden akkor a jövő szezont evve kezdem!http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Nini a felső villahidam.
Arra lenne lecso, de komplett bovden csere jár hozzá + fékcsö toldás, ugyhogy az egy újjabb projekt lesz
ja... ahhoz van kormány is.
Megvetted