Remélem mindenki épségben hazaért a túrázók közül.
Mi családostul Visegrádon voltunk bobzani vagy bobozni....
Nagyon élvezte a gyerkőc a bobozást...... ki sem akart szállni belőle, csak végén fékeztem mindig, mert menet közben csak annyit mondogatott a mini Gino, hogy gyerüüüünk.. gyorsaaan..... így nem volt szabad fékeznem. Én meg még azt hittem félni fog és lassan kell majd leereszkednem....
Fndi!Sajnálom hogy szar volt ott az út Galyatetőnél,de tavaly nem ilyen volt még igy mi se tudtuk!
Örülök,hogy személyesen találkoztam veletek!
Remélem lesz még közös gurulás!
Gyöngyös felé jöttünk haza és nagyon jó volt az út hatalmas kanyarokkal,máskor erre megyünk
gumim viszont megadta magát mert mwgáltunk félúton és kilógtak a szálak,de kibirta hogy hazaérjek
Gyönyörű táj,kanyar és kanyar és kanyar.....
Köszi mindenkinek
GTFour,Kispohi! Kösz a felvezetést
Köszi a napot mindenkinek
jó kis karika volt az utak szokás szerint szarok az egész országban, én ezen már meg sem lepődöm
sajnos hazafelé szétszakadoztunk megint szokás szerint, remélem mindenkinél minden o.K.
Remélem mindenki épségben hazaért a túrázók közül.
Mi családostul Visegrádon voltunk bobzani vagy bobozni....
Nagyon élvezte a gyerkőc a bobozást...... ki sem akart szállni belőle, csak végén fékeztem mindig, mert menet közben csak annyit mondogatott a mini Gino, hogy gyerüüüünk.. gyorsaaan..... így nem volt szabad fékeznem. Én meg még azt hittem félni fog és lassan kell majd leereszkednem....
Mi is hazaértünk 5 körül!
Fndi!Sajnálom hogy szar volt ott az út Galyatetőnél,de tavaly nem ilyen volt még igy mi se tudtuk!
Örülök,hogy személyesen találkoztam veletek!
Remélem lesz még közös gurulás!
Gyöngyös felé jöttünk haza és nagyon jó volt az út hatalmas kanyarokkal,máskor erre megyünk
gumim viszont megadta magát mert mwgáltunk félúton és kilógtak a szálak,de kibirta hogy hazaérjek
Remélem épségben hazaér mindenki!
GSR