Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kykee tesa van nekem nem gyári (Remus) dob, még Rece apó segédkezett a szerelésben. Sajna nekem tudom hasznosítani az Öcsi dobot...
Hölgyek, urak

2010 április 25.én vasárnap
INGYENES
fndi vezetéstechnikai Tréning
most egy új irányba. az útvonal EZ lenne terveim szerint, de minden megoldás érdekel.
a jelentkezéseket
ide kérném a szokott módon:

1,fndi
2,nopara
3,wasp
4,grkrisz
5,Lotto
6,
7,
8,
9,

10,
Pedgi hívtalak vasárnap,,,,na mindegy 702564013
Kykee!
Számod nincs meg. Enyémet tudod?, 20/9325999
Szasztok!
Te abdul,van egy ötshimura kipufogóm,,,,,szépen ki van takarítva és fényes mint a tücsök picsája,,,ha kell olcsón megszámítom neked,,,megjött a babakocsi,és jó lenne annak az ára,és mikor tologatom a gsr babát,akkor legalább maradt valami a kutyulimból
Üdv a Klánnak!
10-körül indulok Balcsira! Kinek van egy kis csobogást hallgatni és bámészkodni a parton?

Holnapi gurulóknak SZÉLES UTAT és BIZTOS HAZATÉRÉST Kívánok!
Én, sajna, melózok 05-tól 14 H-ig.
Meg, ha nekem nem fizeti senki az ingyenes vezetéstechnikai okulást, akkor nem is megyek!
Pedig a tanárok igazán jók!
motorostali van ma napirenden tegnap is nagyon jó volt
jó reggelt
Gekkó ma meddig vagy, lehet ma bemegyek hazafelé (12-13)
Aaaaaaaaaazta... az egyetlen GSR szívű Yamakás...
Rece remélem minden ok, a kipum évről évre hangosabb!
Menjél helyettem is......jók legyetek és vigyázzatok magatokra!NOPARA,te meg egyél egy hamburgert helyettem is,,,én sajnos kihagyom,3000km van a seggem alatt ezen a héten kocsival,,,,most elég az utazásból,,,,,lábammal nem bírnám ezt,,,,motoron 200km után már kivagyok a bokámmal,,,,,,meg apás hétvége is van,de az még megoldható lenne
Nagyon jó időt és időtőltést nektek
Receeeeeeeeeeeeeeeeee Rég nem látott motobari hogy vagy bammeg?
Szevasztok!
Holnap csörizz meg Klu papa várlak szeretettel
Krisz te + szólj a Robinak hogy jöhet ha gondolja
Persze, haa........... akkor kihagyom!
A GSR Lady-t vártam, Ő hogy dönt, de semmi, azért léptem!

gíere bátran nem gond az én is túlszaladok most asszem
szép jó estét!

Nekem tetszene ez a túra,de sajna nem tudok menni hétfőn 10re megyek interatba vérátömlesztésre!addig meg nem igazán tolom bele a km-eket!
De ha valaki ráér hétfőn azzal szívesen megyek 1 karikát!új olaj-új szűrő,kisebb lánckerék
Örömteli hír számomra,a tavaly agusztusban csináltatott kipufogómhoz,a héten megkaptam a szűkítőt. Meg van az csak ki kell várni
biztos most rendesen beszedte a gyógyszereit
nem úgy mint valamelyik nap rajtam kereste az ismerőseit
végre!+jött az eszed,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
3 cm-rel rövidebb és enyhén asszimetrikus motorommal felkeresném holnap egy KV-ra a nagy tó mellett lakó barátomat! Nem tudom, hugy merre lelem, de Bfüreden delelő téján leszünk.
(3-kor már Velencén van jelenésünk.)
Ja, a számodat sem tudom, de a csobogó partján úgy is megtalálsz!
Hölgyek, urak

2010 április 25.én vasárnap
INGYENES
fndi vezetéstechnikai Tréning
most egy új irányba. az útvonal EZ lenne terveim szerint, de minden megoldás érdekel.
a jelentkezéseket
ide kérném a szokott módon:

1,fndi
2,nopara
3,wasp
4,grkrisz
5,
6,
7,
8,
9,
10,