2010 április 25.én vasárnap
INGYENES
fndi vezetéstechnikai Tréning
most egy új irányba. az útvonal EZ lenne terveim szerint, de minden megoldás érdekel.
a jelentkezéseket
ide kérném a szokott módon:
Szasztok!
Te abdul,van egy ötshimura kipufogóm,,,,,szépen ki van takarítva és fényes mint a tücsök picsája,,,ha kell olcsón megszámítom neked,,,megjött a babakocsi,és jó lenne annak az ára,és mikor tologatom a gsr babát,akkor legalább maradt valami a kutyulimból
Üdv a Klánnak!
10-körül indulok Balcsira! Kinek van egy kis csobogást hallgatni és bámészkodni a parton?
Holnapi gurulóknak SZÉLES UTAT és BIZTOS HAZATÉRÉST Kívánok!
Én, sajna, melózok 05-tól 14 H-ig.
Meg, ha nekem nem fizeti senki az ingyenes vezetéstechnikai okulást, akkor nem is megyek!
Pedig a tanárok igazán jók!
Menjél helyettem is......jók legyetek és vigyázzatok magatokra!NOPARA,te meg egyél egy hamburgert helyettem is,,,én sajnos kihagyom,3000km van a seggem alatt ezen a héten kocsival,,,,most elég az utazásból,,,,,lábammal nem bírnám ezt,,,,motoron 200km után már kivagyok a bokámmal,,,,,,meg apás hétvége is van,de az még megoldható lenne
Nagyon jó időt és időtőltést nektek
Nekem tetszene ez a túra,de sajna nem tudok menni hétfőn 10re megyek interatba vérátömlesztésre!addig meg nem igazán tolom bele a km-eket!
De ha valaki ráér hétfőn azzal szívesen megyek 1 karikát!új olaj-új szűrő,kisebb lánckerék
Örömteli hír számomra,a tavaly agusztusban csináltatott kipufogómhoz,a héten megkaptam a szűkítőt. Meg van az csak ki kell várni
3 cm-rel rövidebb és enyhén asszimetrikus motorommal felkeresném holnap egy KV-ra a nagy tó mellett lakó barátomat! Nem tudom, hugy merre lelem, de Bfüreden delelő téján leszünk.
(3-kor már Velencén van jelenésünk.)
Ja, a számodat sem tudom, de a csobogó partján úgy is megtalálsz!
INGYENES
most egy új irányba. az útvonal EZ lenne terveim szerint, de minden megoldás érdekel.
a jelentkezéseket
INGYENES
a jelentkezéseket
1,fndi
2,nopara
3,wasp
4,grkrisz
5,Lotto
6,
7,
8,
9,
10,
Számod nincs meg. Enyémet tudod?, 20/9325999
Te abdul,van egy ötshimura kipufogóm,,,,,szépen ki van takarítva és fényes mint a tücsök picsája,,,ha kell olcsón megszámítom neked,,,megjött a babakocsi,és jó lenne annak az ára,és mikor tologatom a gsr babát,akkor legalább maradt valami a kutyulimból
10-körül indulok Balcsira! Kinek van egy kis csobogást hallgatni és bámészkodni a parton?
Holnapi gurulóknak SZÉLES UTAT és BIZTOS HAZATÉRÉST Kívánok!
Én, sajna, melózok 05-tól 14 H-ig.
Meg, ha nekem nem fizeti senki az ingyenes vezetéstechnikai okulást, akkor nem is megyek!
Pedig a tanárok igazán jók!
Rece remélem minden ok, a kipum évről évre hangosabb!
Nagyon jó időt és időtőltést nektek
Holnap csörizz meg Klu papa
gíere bátran nem gond az én is túlszaladok most asszem
Nekem tetszene ez a túra,de sajna nem tudok menni hétfőn 10re megyek interatba vérátömlesztésre!addig meg nem igazán tolom bele a km-eket!
De ha valaki ráér hétfőn azzal szívesen megyek 1 karikát!új olaj-új szűrő,kisebb lánckerék
Örömteli hír számomra,a tavaly agusztusban csináltatott kipufogómhoz,a héten megkaptam a szűkítőt.
nem úgy mint valamelyik nap rajtam kereste
(3-kor már Velencén van jelenésünk.)
Ja, a számodat sem tudom, de a csobogó partján úgy is megtalálsz!
INGYENES
a jelentkezéseket
1,fndi
2,nopara
3,wasp
4,grkrisz
5,
6,
7,
8,
9,
10,