Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Parádés nap volt, minden hónapban kell egy Kakucs.
Jóestét!
Kutya kötelességemnek tartom mindenféle hsz nélkül, h elnézést kérjek mindenkitől, aki ma Kakucson volt, mem akarok, de nem is fogok mentegetőzni, hiszen igazából rá lettek szedve
Én mindenki bopcsánatát kérem, anélkül, h hibásnak érezuném magam! A benzinköltséges számlákat hozzám benyújthatjátok, térítek
sziasztok infora lenne suksegem ha segitenetek GSR- es sracok!
nemreg vettem egy 2007 es gsr-t csereltem levegoszurot(K&N) gyertyakat olajat (motul 7100 10w40) es vettem ra uj ocsimurat!
ma voltam egy korre es azt vettem eszre hogy kormos lett a vege a kipufogonak! igaz hogy a motor a 2009 es evet garazsban toltotte nem volt jarva velle es mar regi benzin volt benne es ma toltottem ra carerra 100 ast az OMV tol! velemenyeket szeretnek koszonom!
ST-t
Gekkó most hívott ......eltévedt
minnyá Kecskeméten van körülnéz és megy vissza Kakucsra

kitartás

mindjárt 14 óra és ott vagyok én is
Jó Reggelt !

Kalandra fel Jó pályázást nektek !

Nekem házi feladat van hétvégére , azt kell megoldanom

Jó idő várható , de az is legyen
rám is,,,,épp hogy beértem a budiba
Lotto, 11-kor tali a kerepesi úti Shell kúton ok?
kb. fél kettő felé

megvárom a pálya királyát mert nem talál ki egyedül
Így helyes, köszönöm a kijavítást
Anyag beszerzési számla kiállítva? Hm.... azt mondtad, hogy nincs pénz megvenni az alkatrészeket, akkor milyen számlát állítottak ki?
Meg a beszer számlát nem a kereskedés állítja ki, hanem ahonnan veszik az alkatrészt.... ott viszont ki kell fizetni

Ne értsd félre, nem kötekedés. .... csak a biztosító nem hülye és tudja hogyan kell húzni az időt....

Valamint van még egy dolog, a javítás vége után, bekérnek minden papírt, sőt mostanában szinte minden esetben van beépítés ellenőrzés is! Azaz megnézik, hogy valóban meg lett-e javítva, ki lett-e cserélve minden, ami a számlán szerepel.

De ha nem tudja a kereskedés megvenni a cuccot, megjavítani sem tudja, számlája sem lesz a beszerzésről...... ezek mind kellenek a biztosítónak és még ezután is húzhatja a fizetést, csak úgy......

Még egyszer mondom, a biztosító nem fizet előre!
jó hely ez,csak nem Az a Hely!
Ú, nem jó helyen vagyunk, erre máá kapnád
aham...értem...Te nem szokol szarni...... kiizzadod?
Balfasz!
és rámjött a SZARÁS!
ja...és nem röhögni!
Nem zártkörű
Na szóval...itt ülök a boltban.....Káj elment a bömösével innen,...a boltkulcsomat ott hagytam az autójában....Binládennek a kulcsa meg elveszett...legalábbis nem találja.....19 re vártak a Totorék....de most meg kell várnom a boltban,amig Binláden bemegy a Budipestre,átveszi Kykee-től a kulcsaimat,elhozza....
tehát: ...itt ülök a boltban a sötétben....a CBA parkoló már lassan kiürül...én meg csak nyomom a billentyűket a sötétben.....
tudod már mikor indulsz
És most fejeztem be a GSR-en az olajcserét (26000-res szerviz)
Friss moto racing-gel lehet körözgetni