Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én + lehet hogy a sógim is,holnapra kiderül.
Kb. 1 órakor indulunk ki,és ha jól tudom du.1-től 4 ezer a pálya
Tegnap kérdeztem,hogy bárki jöhet a pályára vagy esetleg zártkörű party lesz,de nem kaptam választ
Sebaj du. megyek.
Holnap Kakucs?
Ki jön?
Mondom,anyagbeszerzési számla kiállitva.nem árajánlat,azon már rég tulvagyunk
Szép ez a hivatalos történet.... de hidd el, nem jelent semmit.
Hálunk volt olyan is, hogy 3-4 hónapja KELLETT volna utalnia a biztosítónak.... és nem utalt.... és mit tudsz csinálni..... semmit!
Semmit nem ér az ügyvédi levél a biztosító felé.... mert ott 5 ügyvéd és jogász várja.... és hidd el, találnak olyan pontot, hogy okkal nem fizetnek.
Árajánlatra nem fizet a biztosító! Beszerzési számla! Amit MEGVETTE az alkatrészeket.....
Szal.A szalon,kiállitotta a részletes anyagbeszerzési számlát,amit elküld a biztositonak(nem tom hogy szerezték be,nemis érdekel)még a mai nap folyamán.törvényi kötelezettség a biztositonak,hogy 15napon belül lekell folytatni a banki átutalást,ez elöl nincs kivétel.általában azoknak nem folytatják le,akik haggyák hogy elküldje öket a biztosito.egy jo ügyvéd 1 telefonnal elintéz mindent,az meg hálistennek van.bizzunk a legjobbakban
holnap? .......
na kissé bővebben muzsikálj lécci......
a "vindofcséndzs" az ok,de mi is van?
engem érdekel, mi történt igy fogtok spórolni a cégnél
A javítás elkészülése után nem hetekre rá szokott fizetni a biztosító, hanem hónapokra... mostanság meg főleg.
Szia!

Nem akarlak elkeseríteni, de ez túl jól hangzik..... és a mindenkori gyakorlat nem ilyen!

1. A biztosító nem fizet előre.
2. Kárrendezés előtt általában bekérik a szerviztől a beszerzési számlát. Ezt ugye csak akkor tudná bemutatni, miután PÉNZBŐL megvette az alkatrészeket.

Legyenek azért fenntartásaid ezzel az információval kapcsolatban.

Most nem elkeseríteni akartalak, hanem felkészíteni......

Sok sikert és kívánom a legjobbakat!
Sziasztok!

Mély fájdalommal közlöm veletek, hogy a jövő hétfőtől nem fogok napközben a fórumra tekinteni....írni.

Tudom, hogy ez senkit nem érdekel és biztos, hogy sokan hasonlóképp tesznek, mint ez a kis sárga fej itt , de akkor bekaphassák!

Wind of change!
Szevasztok.
Megoldodott.Szalon elkésziti részletes számlát hétföre,beküldi,2hét mulva megkapja a pénzt,megrendeli a cuccokat,és összepakolják.Jelenleg igyfestünk 99%ban.Csak nem változikmár
Reggel fél nyóckó indulok Budaörsrő
.... ....asszem én sem megyek ki már...ezekután....
fél nyolckor indulok kb Bundaörsrő
te mikor mész ki? Veled amúgy is beszédem van...
Neked egy külön személyreszabott FUCK jár ha nem jövöl ki!
a nagy összatartozás.......fffffuck!
ja és ezt nem Neked szántam,nehogymáá félreértsd!
Szia Span. 06205539325. Na figyu, ha mégis megoldják Neked ott helyben akkor OK. Én csak azért írtam, mert úgy értelmeztem, h zsákutcába futottál a javítással kapcsolatban. Ha nálatok mégsem jön össze, akkor a Suzuki Black Motorsnál nyugodtan hívd Borus Gergelyt a megadott 70 es céges telefonon. Ott korrektül elintézik a javítást, biztósítást stb.
beülnél a farvizembe, ne basztasson a rendőr, mi?
Nem tudom, így, hogy a társaság nagy része nem megy nagyon hezitálok rajta, menjek-e.
Szebb napot! Maci, szombaton mikorra tervezed az indulast, veled tartanék. Lehetnél felvezető motoros.
mert annyit futott a többit csak sétálta
Futott km 1700 , erre lefényképezi az órát több, mint 18e kilométerrel....
az azt jelenti BajnokPusti