Hi ALL!!
Elégrég olvasgatom a topicotokat.
Szeretnék mindkét motoros szaktársnak gratulálni az új jövevényekhez, átérzem amit éreztek, naon sok balesetmentes gurigurit kívánok néktek.
A brigádotok nagyon jó, ennyi szimpi zsiványt egy rakásra még nem láttam.
Monnyuk motorok terén csak egy legény van köztetek ki igazi legény .
Na ki találja ki, ki az??
Minden zsiványnak széles utat!!
Sorry, mostanra sikerült csak ideülnöm a géphez.
Sajnos csak rövid időre, mert nincs jó napja a mini Gino-nak.
Egész nap nyöszörög, nem alszik...stb. Vele kellett/kell foglalkoznom.
Parádésan sikerült a mai nap!
Külön köszönet BlackNet-nek, amiért lejött motorral Zalaegerszegre, hogy aztán ketten jöjjünk vissza!
Nem kis "áldozat" volt tőle!
A magam nevében köszönöm szépen kivétel nélkül mindenkinek a gratulációt! Remélem minél előbb fogok találkozni ezzel a remek csapattal!
Ahogy hazaértem, egyből mentem még dolgozni sajnos, a Gino meg most tette le a motorját, gondolom hamarosan ő is itt lesz.
Őszintén szólva egy picit fáztam a végére, pedig végig jó időnk volt, de öröm volt minden perc, amíg jöttem! Lehet lazán öltöztem.
Ha nem bánjátok, teszek fel pár képet az "első lépésekről"
Nagyon szép ez az Új kék szín!Ginoval és Blacknettel itt találkoztam a veszprémi mekinél!Ha láttatok már boldog embert akkor azt szorozzátok meg 1000rel és még mindig a közelében sem vagytok annak a boldog arcnak amit ma láttam!Na Ő Gino! Ricardót nem láttam ma sajnos!Ő meg az Új GSRje falja az utakat!
GRATULA A GÉPEKHEZ TESÓK ÉS BALMENKÖZt!
kykee
Mérhetetlenül sok élvezetes és balesetmentes kilómétert kívánok nektek a gépek nyergében!!!