Üdv Némó!
Szerintem mindegy milyent teszel rá, csak legyen TÜV minősítése! Ellenkező esetben a kínai piacon is vehetsz, gombát mert úgyis azt mondják arra is, hogy az a legtutibb...
A nem megfelelő minőségű gomba, kinyírhatja a vázat, vagy a blokkot, ahová rögzítve van!
Gondold meg!
Látom szépen gyűlik a létszám.
Ha jól számoltam akkor eddig a következők jelezték részvételüket a szombati túrára:
- Abdul
- Laca
- Kykee
- Syrus
- Steve
- Rece a Yamakkával
Van nekem egy... GSR kiegészítőm, amit megrendeltem, de senki nem mondta hogy ha bukógomba van a mocin, nem lehet feltenni... Így eladó. Ez egy Hűtőtakaró spoiler, hivatalos ára kb 60.000Ft, ha kell valakinek, nagyker áron (48.000) megkapja. Mellesleg nagyon jól néz ki. (azért rendeltem) A cikkszáma 990D0-44G25. Vadonat új, bontatlan szerelékekkel, gyári leírásokkal. Ha kell, szóljatok!
70/7023701 Üdv: Klu
Azért kellett volna kajálda előtt talizni (azért látom rájöttél, hogy Laca miatt ), hogy a szegény éheztetett emberek be tudjanak tolni pl. egy kóbászt magukba! Én konkrétan az evésre gondoltam.
Nekem teljesen mindegy, hogy hol lesz a találkozó és úgysem motorral megyek.
A randa robogó tükör valóban nem a legszebb. Bár én már szívesen nézném magam benne!
Kykee-nek is igaza van, ha úgy megy az ember, hogy ne legyen esély utolérni, akkor nem kell a tükörben nézni a mögöttes forgalmat.
dehogy fáj nekem az a kitérő, mindössze azt kértem, hogy indokoljátok meg, hogy mi szükség van rá.
bánja kánya ha ott találkozunk de azért meg kérdezhetem , hogy mi az oka nem?
ha az, hogy neked ott van épen dolgod, hát akkor az. tök mindegy csak kérdeztem.
a shell kút igen ott van a csiki bege mellett, de találkozhatunk a laca kedvéért a meki előtt is.
legalább valamit benyomhat az arcába amíg várakozunk.
mégis csak egészségesebb mint a zsíros kolbász
hivatalból kell szidnom a suzukit, mer nekem nem az van, de hát ezt a defektemet már megszokhattátok.
amúgy nincs harag, csak az a randa robogó tükör nem tetszik nekem
Gino!
Én kitaláltam a tutit a motor hátúlját illetően!
A két hátsó lámpa helyére megy a kipucső,a féklámpa felmegy a fölötte lévő csikba ledes megoldással.az irányjelző meg a kipufogócsőtakaró idom helyére!Olyan állat lesz hogy nagyon!
Szerintem közössen nyissunk egy motor kereskedést és teszetelő szalont!Akkor mindegyikönknek motoros munkája lesz és az a legszebb meló mikor a hobbyd is az!
Jó napot,jó húzkodást all!
Nem tudom nem vettem észre,hogy rezegen a tükör mert bele sem néztem,ugyanis ahogy gurultam,maximum egy másik motoros hagyhatott volna le,de csak szemből találkoztam egy párral!
Tehát értelemtlennek láttam a tükör használatát
Jajj,most megint mártogattam a kést a Ginoban!Meg sem merem már kérdezni tőle,hogy szerinte mit csináltam ma déltől 3ig??? Szerintem tuti nem fogja tudni a válszat!
Szép mondhatom, egy Yamahásnak behódoltunk!
Hol van az a kút? A Csiki-Bege előtt?
Itt ülök az irodában és percenként elmegy az utcában egy motoros, persze mindegyik húzza neki... elegem van, felmondok, motorozni akarok!
steve, viszem a laminálni való cuccot, lesz nálad tanktatyó?