Sirály volt a mai gurulás!!
Csak most sikerült leülnöm a gép elé,a kiccsaj volt az 1-ő! Jók lettek a képek Rece!1 pici szürke folt viszont van 1pár képen! Ez vajon a géped hibája?
Holnap mi lessz???
nemtom milyen motor volt a mrciben, de ment rendesen az biztos
legközelebb beülünk abba az éttermbe, amit mutattam.
tuti jó hely, én már sokszor kajáltam ott.
ha nyáron megyünk, akkor érdemes az élmény fűrdőbe is bemenni
a mercis bringa eléggé elvetette a súlykot nálam három dologgal,
1 cigizett a kocsiban, ahol két kis poronty ült
2 kidobta a csikket az ablakon
3 versenyzett velünk a kis krapekokkal a kocsiban
amúgy nem volt gyönge az előadása
Csatlakozom Abdulhoz, jó volt a mai nap. Kitalálhatnál még ilyet.....
A szentendre úti őrület tuti volt, de nem kellett volna...(visszafogni magam) Jólesett az biztos! A Mercis csajt szívem szerint nagyon lenyomtam volna, de már nem akartam tovább feszíteni a dolgot. De nem lett volna esélye.
Egy dolgot sajnálok, szívesen megismerkedtem volna akár szlovák, akár esztergomi, akár bicskei, szentendrei, bármilyen helyi ételspecialitással. De nem jött össze. Nem baj, a motorozás volt a lényeg!
Látjátok, ha rá gondolok, nem vagyok ura cselekedeteimnek......egyszerűen grrrrrr!
a yoshi a hibás
kicsit nagyot öblít szerintem
Ez 7.2-re jön ki, ami nálam kevésnek számít. Biztos a sok tötyörgéstől......
Sirály volt a mai gurulás!!
Csak most sikerült leülnöm a gép elé,a kiccsaj volt az 1-ő! Jók lettek a képek Rece!1 pici szürke folt viszont van 1pár képen! Ez vajon a géped hibája?
Holnap mi lessz???
kíváncsi vagyok a fogyasztásra de nem néztem az órát induláskor
mátra?
mégis hol? a középső sávban a motoirháztetőn?
legközelebb beülünk abba az éttermbe, amit mutattam.
tuti jó hely, én már sokszor kajáltam ott.
ha nyáron megyünk, akkor érdemes az élmény fűrdőbe is bemenni
1 cigizett a kocsiban, ahol két kis poronty ült
2 kidobta a csikket az ablakon
3 versenyzett velünk a kis krapekokkal a kocsiban
amúgy nem volt gyönge az előadása
A szentendre úti őrület tuti volt, de nem kellett volna...(visszafogni magam) Jólesett az biztos! A Mercis csajt szívem szerint nagyon lenyomtam volna, de már nem akartam tovább feszíteni a dolgot. De nem lett volna esélye.
Egy dolgot sajnálok, szívesen megismerkedtem volna akár szlovák, akár esztergomi, akár bicskei, szentendrei, bármilyen helyi ételspecialitással. De nem jött össze. Nem baj, a motorozás volt a lényeg!