Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Gekko!
Jobbulást Timinek
Na minden jót
Szassz Nyanyóka! Teljes a gyógyulás?
És aki ismer ,az tudja hoy nemszoktam mellébeszélni,még akkor sem amikor minden más ember azt tenné, vágod "muzsik"?
Xassz
Jó estét mindenkinek!
Henti! Neked így utólag boldog névnapot!
Oldklu! Neked köszönöm(-jük) a meghívást,de sajnos az éves leltárt a mai napra szervezték ,ebben a percben értem haza,asszony pedig ma 8-ig dolgozik
Gino!
Ez most komoly,MR vizsgálaton voltam a feleségemmel,idegbecsípődés,nem tud még enni sem egyedül,ilyenkor nem hiszem,hogy magára hagyhatnám,kb 1 hónapig még dolgozni sem fog tudni(pedig a butikban nem egy fizikai meló van) amúgy meg kiszophatod ,nem hiszem ,hogy nekem magyarázkodnom kellene Neked,azt hiszem többször voltam kajázni a gsr mukikkal mint Te,és főleg Te tudhatnád,hogy a család néha kötelezettségeket is jelent, qrvára bírlak és tisztellek,de most nagyon "muzsik" voltál evvel a beszólással,és KISZOPHATOD!
igen
Szííya
Ma?
sziasztok ! szép napot mindenkinek!
szia csaje ,
Szia sipiapi!

Gyere a Váci u. 13-ba (Andretti)17h-ra.....ne kérdezz semmit!
Sziasztok víg cimborák?
Hogy vagytok? Remélem mindenki jól!
Picit vissza néztem 1-2 oldalt. Mi az a felsorolás öregróka?
ha ez segít valamit,hát egye fene kitöltöttem
Szóval mi "dolgozzunk" helyetted....

Ez egy motoros oldal....fórum...topik.....ez nem ide való!

...pici off, talán belefér a szezon végén...

Hölgyek, Urak!

Főiskolai szakdolgozatomat írom, melynek témája: fogyasztói magatartás vizsgálata. Dolgozatomban a fogyasztó maga a motoros, a vizsgált termék(ek) pedig a motor és a kiegészítők, ruhák... Egy kérdőívet készítettem, melynek a kitöltéséhez a segítségetek kérném. 24 roppant egyszerű motorral kapcsolatos kérdést fogalmaztam meg, csak klikkelgetni kell, semmi írogatás. Személyes adatot (még a fórumban használt nicket sem) NEM kérek senkitől. Nektek egy perc, nekem a jövő...
Kérlek Benneteket, tiszteljetek meg a kérdőív kitöltésével. Örülnék neki, ha egy héten belül egy használható nagyságú minta jönne össze, hiszen az egész semmit sem ér ha minimális számú válasz érkezik.
A kérdőívet megtaláljátok itt!

Segítségetek motoros baráti tisztelettel megköszönöm!
Ez az úgynevezett crashbox

Jó ez a pörgős-forgós szimuláció.....csak kicsi az esélye, hogy szántóföldön borulsz fel.
Általában vagy nekicsattan a kocsi másik autó(k)nak, oszlopnak, fának, falnak.....na az a gáz!
De akkor is jó ez a nagy ladik....
Hogy Te milyen egy disznó vagy! megállj csak ! Te is Kykee sorsára jutsz!
Na,mentem, mert Erzsildi ideges má!
Kiléptem!
Megyek haza Erzsildizni!

17,00 ott és akkor!
Aki nem tudná és, mint vidéki versenyző,- segitségre szorul, annak 20/9325999
Elírtam...

Miért húzod LE a KicsiGino-t?
uhhhh,bazdmeeeeeeg ezt most mér kellett?!
Kufár , légyszíves vedd le a Lányomról meg a "Zsófi"-ról készült képet a fotókból .