Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én mentem volna,de így már nem megyek szóval távolság,,,nekem a BMWel semmi nem távolság,meg akkor a Henti is megkahatta volna a telefonját,és láttam volna társaságot és haza,,,úgy is semmi dolgom de,hát ha nem vagyok szívesen látott személy,akkor így értem

hu ,ezért mit kapolok
Gino!
Mi akkor is ott leszünk 17 H-ra! 3 asztal lesz összetólva. Hozzárakni még mindig lehet! ....
Meglátjuk, hogy mi lesz!Pizza jó, fagyi jó! Waffel nincs!
Névsor sincs!
Kíváncsiság van!
HANGEMBEREK is vannak!
eredeti
1, fndi, Szilva
2, Grkrisz, Csuporkáné
3, Oldklu. Ezsildi
4, Henti, asszonykája ?
5, Gino, Kicsi Gino, Asszonykája
6, Gekko, Picilány, Asszonykája
7,Nopara, Góré néni!
8,
17h, Andretti

Hááát, nincs valami nagy jelentkezés....

1. KicsiGino + sleppje
2.
Oldklu ! nagyon köszönjük a sapit és a meghívást de mi ma nem tudunk menni ... ezért nem is jeleztem h megyünk. remélem azért meglesz a kellő létszám
Nem látod a képet, teeeeeeee.......
sziasztok ! itthon a melóból. végre hétvége !
Jocee!
Tudom, a távolság!
De azért lenne kedvetek a "Királynőkkel" eljönni?
Motor nélkül!
Kykeenek nem is merek szólni, mert Ő pesti Pisti, aki pusti?
Volt olyan is 2007 februárjában,hogy intéztem a helyet a zenét mint motor nélküli zenés táncos évadnyitó bulizós etse,,,,itt alvással jó kajával,,,ahogy jött a február utolsó hétvégéje,mindenki sorra mondta le....én meg szarban maradtam,de mégsem írtam fel...csak azt,hogy sajnálom,de jó buli lett volna,,,,,aztán mentem magyarázkodni az étterembe,a szállásadónak,stb....de gondoltam nem hát nem....most a Gekko nem tud menni,mert gondja van,,,ez az ő baja,miért kell basztatni?ha meg mellé dumál,az az ő lelkiismeretén szárad,,,,,,, de ezzel még mindig nem árt
dik,jól kibabráltál magaddal
Sziaztok!

Te Henti,Boldog névnapot kívánok útolagossan,de nem feledve.......inkább legyen Henti nap is,mint Marci,,mert nekem Henti vagy
Jó reggelt!

Gekko, már megint a , jövök..jövök...persze.... aztán meg uccsó pillanatban, ááááá dehogy ígérgetés......mellébeszélés.....aztán meg jól cserbenhagyod a csapatot. Hát mi ez? Milyen összetartás? Ennyi....
viszonylag jó áron vannak itt alkatrészek,kiegészítők....
link
Bakker! Nincs szerencséd, bedig ez "occo", mert a pizzára meghívtalak, de Te kíméled a pénztárcámat!
Rendes TŐLED!
Nálunk egészségügyi okok miatt ittonmaradás van,legfeljebb itt a faluban mozoghatok,Timi fexik ,idegbecsípődése van...... úgyhogy ránk ne számíts,sajnálom gyerekek.......tényleg.....jó lett volna látni a pofátokat Érezzétek jól Magatokat,és kípet a internetbe bazeg hogy lássam
Vegyünk Neki egy hízott libát!
Szerintem rajta kívül van esély,hogy elnézik
Szép napot,és ne legyen senki "muzsik" vazze
Boldog Marcit vazze'!
Gekko, Totor, GR, Nopara, meg a többi Széltoló! (Motortoló )
Gyertek, mert éleztetem a herélő késemet!
Hojtinak ezt nem írhatom, mégse!
Hojti!
Bariddal jöttök, úgye? 17 h-ra! Gino átszervezte Kicsi Gino miatt!
Van Gsx-R sapi neki!
Hentinek!
BOLDOG MÁRTON NAPOT KÍVÁNUNK!
GSR KLÁN

Elflejtettétek? PUSTIK!
Jóreggelt, szép napot mindenkinek
Tomibá, csörögj rám légyszives, ha képben vagy! Köszönöm!
Jó reggelt Mindenkinek!
hiába mutogatsz,,,elmentek aludni