Kevered az időrendet.
Én előbb legagyiztam (okkal, nem csak úgy)....és most kerestem róla mások véleményét is!
Én is tapasztaltam személyesen....volt a kezemben láttam működni....akkor is fos
Játék....ócska olyan kínai-s
Még mindig azt mondom, hogy már egyí K660 kategória is jobb....
Sony Ericcson idou ..150ezer forint,,,de egy jódarabig nem lesz gondod sem a navigációval,a fényképezővel/videóval 12.1MPixel,és sorolhatnám...nagyon tutti mobili
Szia Hentiboy!, ,,nem hantaboy
ne aggódj a mobilod miatt,jó lesz,,,,Ramsteinek is megcsináltam azt amiről már sok boltban lemondtak,,,,mai napig jó,,,,,de már bánom,hogy megcsináltam neki,,,,ráadásul ingyé
Mégegyszer mondom,Te arra hivatkozol amit valaki(valakik) leírt(ak) ,én meg a személyes tapasztalatomra
,a Travellert sem akarták megvenni,mert noname,most meg meveszik ugyanazt Toshiba ként,kb 10ezerrel drágábban az biztosan jobb,csak kérdés hogy kinek,de nem akarok vitatkozni Veled,mert sok ember véleményét elolvastad ,biztos ismered a cuccot .Szeretlek (de nem a kameraszakértelem miatt)
Nekem bevált.
Köszi...
Én előbb legagyiztam (okkal, nem csak úgy)....és most kerestem róla mások véleményét is!
Én is tapasztaltam személyesen....volt a kezemben láttam működni....akkor is fos
Játék....ócska olyan kínai-s
Még mindig azt mondom, hogy már egyí K660 kategória is jobb....
ne aggódj a mobilod miatt,jó lesz,,,,Ramsteinek is megcsináltam azt amiről már sok boltban lemondtak,,,,mai napig jó,,,,,de már bánom,hogy megcsináltam neki,,,,ráadásul ingyé
,a Travellert sem akarták megvenni,mert noname,most meg meveszik ugyanazt Toshiba ként,kb 10ezerrel drágábban
És most iszom a GSR klánért egy fröccsöt,,,egészségetekre,egészségedre GSR klán