Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Addig álljak féllábon, miiii?
de
na az jó.....
Szóval nem?
Akkor viheted az enyémet......de csak szocpolitikailag, cigánykőcsőnbe
5800-as?
Nekem bevált.
te egy ílye kapol tőlem
Uh, kilóötven, az sok, Parának mit mondok majd tavasszal Hogy nem kell a GSR, mert vettem egy jó telót
de van most két Nokia 6300ám,ha kell,teljesen felújított,fekete és független
Kapok egy ilyet tőled.....és akkor rendben vagyunk, ok?
Köszi...
Kevered az időrendet.
Én előbb legagyiztam (okkal, nem csak úgy)....és most kerestem róla mások véleményét is!
Én is tapasztaltam személyesen....volt a kezemben láttam működni....akkor is fos
Játék....ócska olyan kínai-s

Még mindig azt mondom, hogy már egyí K660 kategória is jobb....
Sony Ericcson idou ..150ezer forint,,,de egy jódarabig nem lesz gondod sem a navigációval,a fényképezővel/videóval 12.1MPixel,és sorolhatnám...nagyon tutti mobili
Na sziasztok ,megyek aludni (félek ,hogy a Gino kikészít,kihasználja a retardált állapotú elmémet ,ami születéskori bibi ,csont-hülyegyerek vaok
engem fndi figuráz
Szia Hentiboy!, ,,nem hantaboy
ne aggódj a mobilod miatt,jó lesz,,,,Ramsteinek is megcsináltam azt amiről már sok boltban lemondtak,,,,mai napig jó,,,,,de már bánom,hogy megcsináltam neki,,,,ráadásul ingyé
Neked is! Mit kéne vennem ami jó teló és nokia is , szépen karcold ide árral eggyütt!
egészségedre!
Mégegyszer mondom,Te arra hivatkozol amit valaki(valakik) leírt(ak) ,én meg a személyes tapasztalatomra
,a Travellert sem akarták megvenni,mert noname,most meg meveszik ugyanazt Toshiba ként,kb 10ezerrel drágábban az biztosan jobb,csak kérdés hogy kinek,de nem akarok vitatkozni Veled,mert sok ember véleményét elolvastad ,biztos ismered a cuccot .Szeretlek (de nem a kameraszakértelem miatt)
Persze ,mindenkit kifiguráz,de magát nem ,,,,jó pofa egy gyerek,jó pofán kéne csapkodni
ááá,haggyadmáá,egy blahblahman a Gino

És most iszom a GSR klánért egy fröccsöt,,,egészségetekre,egészségedre GSR klán
HI Káj!
Á, hagyd lógvaezt azegyet, ne bonyolítsd
én betartottam az ígéretemet,,,,mondtam hogy beveheted,,,te nem tetted
Kéred vissza a többit?