Fndi, anyaszült meztelen, kézenálva, csokrot a nagylábad ujjával markolva orditsd, hogy boldog névnapot Drágám! Lesz ám meglepi! Próbáld ki, nkem bejött!
na megjött Zsu anyánk is na jó volt tegnap a színház?én ma mentem volna bulizni egy kicsit csak aztán betelt a pohár....most jöttem a barátnőmtől és már nem megyünk sehova úgyhogy inkább alvás lesz este.ez van
szia most olvastam mit kérdeztél? én benne voltam , sajnos ! , meghalni nem lehet benne , de kemény volt , de soha nem oltatnám magam be, beléd oltják a vírust , ez az én véleményem , ja és a családom még nem kapta meg
HI. Nem fél órát, hanem 1 egészet voltam motorolni Rájöttem engem a T. Lexusos csávok szeretnek. De hiába
nem várom meg őket. Na vágtatok oktatni, aztán kicsi éjszakai meló. Reggel pedig irány Szada öntözőrendszer project
jól mondod, szerinted.....
Az érzékelő nem mindene a kamerának
én nem akarok lebeszélni senkit......
Szerintem akkor is kaki....nem véletlenül annyi....
nagyon korlátozott a felhasználási köre....egy K660-is jobb
EZ az ÉN véleményem....
Autókhoz meg motorokhoz értessz ,de a kamerákhoz szerintem nem sokat..... .árérzékeny a téma,és ez használható,ugyanaz az érzékelő mint a Traveller 5000 ben vagy a Toshibában,sőt az utóbbi 2 ugyanaz tul.képpen,uff,beszéltem
Mi az a kamera?
Nálatok is visszhangzik a topik......opik...opik....opik?
nem várom meg őket. Na vágtatok oktatni, aztán kicsi éjszakai meló. Reggel pedig irány Szada öntözőrendszer project
Ez kb. hány órakor volt?
Nekem azt mondta dolgozni egy....
Az érzékelő nem mindene a kamerának
én nem akarok lebeszélni senkit......
Szerintem akkor is kaki....nem véletlenül annyi....
nagyon korlátozott a felhasználási köre....egy K660-is jobb
EZ az ÉN véleményem....
Te biztos érdekelt vagy az eladásban...