Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan .
Szia Dzsini !
Olvass vissza .
Szia GRKRISZ!

Mit szólsz a könyvhöz, amit találtam otthon....rólad?
egy zabagép lett. már naon sokat nőtt de azért még pindúrkandúr O01]
hát én úgy értelmeztem a mondatod h mi vagyunk azok akiknek csak a szája jár ... de mind1.
én most lelépek,elmegyünk a gyerkőccel tekeregni egy kicsit
édes lehet
Mondtam mást ?
igen. egy tündér ! imádom. csak néha az agyamra megy h felrohan a meztelen testemen a fejemig például
igen az embert a tettei határozzák meg. és jól mondta káj: a sajnálatos eséseknél derül ki az összetartás. a bajban való tetteknél. és már többször bizonyított a csapat.
Te akartad annyira
szió ! a macsekom teljesen heló néha nem bírok vele
A embert a tettei határozzák meg , nem amit mond , nem szeretem az ilyen embereket akik ilyenek : , ,
szióóó
... és 'szia !" a délutános műszaknak
ugye?de mindig így van....úgysem lehet soha dűlőre jutni mert nem vagyunk egyformák mindenkinek igaza van
95405-hsz.
95405-hsz.
Van élet itt , csak jó témát kell elkezdeni .
Szia !
szia Krisz
Hello mindenki ! Szia Gino .
sziasztok felébredtem végre az összetartásról annyit hogy szerintem sokaknak van itt már személyes tapasztalata hogy igenis összetart a csapat.az,hogy van aki nem tud részt venni a közös gurulásokon(mint pl.én)az nem jelenti azt hogy nem érdekli hogy mi van a többiekkel.én is alig voltam Veletek de vagy a munkám miatt,vagy más miatt.de csak elmentem a bicskei motorostalira,Gekkohoz Budaörsre a bóóótba és mindig örültem Nektek minden nap lejelentkezem itt és kíváncsi vagyok hogy kivel mi történik
minden oké, tündér tündér de leginkább ördög.