Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi a véleményetek a H1N1 oltásról
Így igaz! Én már 40 éves hülye gyerek vagyok (hiába na... az ember fejlődik )
De mentségemre felhozható,hogy bizonyítottan voltam 15 éves hülyegyerek is
kivéve a ginot aki meghívott kvzni és ...
helyes. de ha tavasszal akarja megvenni akkor már neeee !
nekem is ez volt a gondolatom: felnőttek vagyunk (vagy vmi olyasmi ) különböző életvitelellel, problémákkal, időbeosztással, anyagi helyzettel. vannak közös túrák, találkozások, aki tud jön, aki épp nem az jön legközelebb. ha vkik között ennél több is kialakul az jó de ha nem az sem elítélendő. én szeretem megosztani itt a dolgaimat és bár nem vagyok napi kapcsolatban veletek mégis jól esik néhány szó olyankor tőletek mert tudom h ide fordulhatok mindig. én még nem csalódtam senkiben
Beterveztem egy félóra motorozást, ha összejön. De délelőtt kerteznem kell.
A vevő informálodot. Mondta, h gondolkozik és jelentkezik. Én senkinél nem fogok erőlködni, h vegye meg a gsr t.
szia ! mi van a vevővel
szia gekko !
megosztom veletek h úgy döntöttem ma egy perccel sem maradok bent tovább mint a munkaidőm
Még egy gondolat. Nem vagyunk már 15 éves hülye gyerekek.
Lehesen már önálló véleményünk, mégha néha fájó is.
Hi. 1 dolgot kellene mindenkinek tudomásul venni mégpedig igen racionálisan. Nem vagyunk egyformák. Miben is? Stilusban, véleményben, hozzászólásban, egymáshoz való viszonyulásban.
Természetesen nagyon jó volt az utolsó gurulásunk megismertem olyanokat is akiket addig csak a fórumról léteztek.
Nem kell mindenre bologatni és minden gsr es havert egyformán kedvelni, szimpatizálni vagy hasonló dolgok. Azt tapasztaltam, h az eddigi próblémák mindig megoldodtak a feszültségek elmúltak.
Személyszerint nekem általában szimpatikus a csapat, értem ez alatt azt, hogy vannak olyan tagok akikkel kicsit személyesebb a kapcsolatom esetleg olyan dolgokról is beszélek vele amiről mással nem. Felesleged mondatokat szövegkörnyezetből kiemelni.
És, hogy min szoktam leginkább mosolyogni? Pl. vmelyikünk jobban ért vmihez. Bármihez. Tudjuk róla. Kérdezünk. Válaszol. Utána meg az van, h mit okoskodsz.
Neked is csaj e!
Jó reggelt!
Szép és megható volt ,amit írtál Riszpekt!
Grkrisz nem úgy gondolta,ahogy értettétek szerintem, csak zabos egy kicsit,mert nrm jött össze egy igazi NAGY GSR tali,ahol szinte Mindenki ott van....Amúgy ezt qrva nehéz összehozni,mert sok ember sok eltérő programmal,életvitellel,ez nem egyszerű....DE!:
Javaslatom a következő:
Legközelebbi (pl.:évadnyitó izé )gurula,az úgy legyen,hogy legyen egy talihely,vagy az útvonal mentén akár több is,akkor be tudnak csatlakozni többen,és legyen egy köztes találkahely,ahova az is tudna jönne esetleg,aki nem ér rá egész délután,de van egy szabad órája,azok nem gurulnának a csapattal,viszont lenne egy olyan pont,ahol szinte Mindenki ott van,KV,duma,kis savazás,és fotó,valami ilyesmire gondoltam hirtelen,de természetesen ezt lehet finomítani,fejleszteni ötletekkel,vagy valami hasonlót kitalálni!

És hozzászólásaid alapján,én azt gondolom Jocee,hogy Te mindenképpen a Csapat tagja kell legyél (mert ha nem ,akkor veszek egy bérletet a sportcentrumba,kigyúrom magam,aztán megyek a harciskolába,ott is kiképeztetem magam,oszt ha eltelt az a pár évtized amire feszívom magam rendesre,Megkereslek és számolunk )
jóreggelt ! legyen Mindenkinek szép napja !
Jóóóóóóóóóó reeeeeeeeggggggggggeeeeeeeeeeeeelllllllttttttttttttttttt
t
Olyan magasan van a fejed , hozzám képest , hogy nem kap oxigént az agyad ? , Senkire sem szarok , sőt én tettem a legtöbbet azért , hogy sokat guruljunk együtt , kénytelen voltam venni egy hayabuxát , hogy tudjam tartani a tempót veletek , mert olyan szarul motorozok ! , , És Te ne kérjél ki semmit , mert a Gsr-ből is csak Skodát tudsz csinálni .
Cukorkáim ! Valami félreértés van itt . Nem nézek senkit nullának , nem gondolok senkit szar embernek innen . Tavaly amikor megvettem a Gsr-t , akkor találtam rá a sportmotor-ra , azt sem tudtam , hogy van . Elolvastam az elejétől kezdve , nagyon megtetszett , örültem , hogy jól választottam . A nektek nem tetsző dolgot arra értettem , hogy a közös gurulások alkalmával , mindenki arról beszélt , hogy milyen jó így együtt , igen találkozzunk többször is ha lehet , de ez idén nemigen valósult meg . Akik kicsit jobban ismernek , tudják , hogy amit én megígérek , azt igyekszem betartani . Mindenkitől ezt várom el én is . Mivel ez nem így történt többször is , erre írtam , hogy az összetartás számomra nulla. Ezen nem kell megsértődni , ez van .
Hello mindenki ! Szia Gino .
Gino,mi a pálya?
Bazzzz....... találtam egy könyvet GRKRISZ-ről itthon a polcon.

szép éjszakát mindenkinek!