Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen,meg a farkam is,,,

hogy vagy bari?!Tündérkéd?!
Szia!,,és 3.6,jóóó
megduzzadtak az ujjaid tesó?
Mindig attól függ minden,hogy mi történik és mire van időnk,,,,,de határozottan kijelentem és nagy mértékbe egyet értek hijival,hogy nem nulla,,,csak mert nem érünk rá egyfolytban itt lógni,még nem jelenti azt hogy nincs összetsrtás,,,tavaly mikor eltaknyoltam,akkor eléggé sokan aggódtak értem és jópáran időt,pénzt,nem kíméve eljöttek meglátogatni a kórházban,,,NAGYON,nAGYON jól esett!...most ez van,ogy alig van beirkálás!talán a téma hozzászóláatlansága végett!engem nem zavar,hogy PUSTIZÁS,eg 3 ember irogat naponta,,ha tudok hozzászólok,de azt bátran ki merem jelenteni,hogy amikor baj van,akkor megjelenik az összetartás és acsapat szellem,,,,még több találkozással,közös téli bulikal ezt mégjobban erősithetjük,de klikesedéssel és eéfordulással csak halálr aítéljük a topicot és a gsr 600 klánt ezt így gondolom
Szia 3.0-ás!
Ha te elmész ,akkor én is!
Szasztok haccázasosok
egy kv
Valóban, rossznak nem nevezném.
Ez egy szar!

Egy közepes telefon jobban rögzít képet, hangot.
Ezt fel lehet tenni a GSR-re is?
na,kész az ajtó?ujjaid megvannak?
A Metro áruházban....nem rossz
na akkor én is elmegyek dolgozóba egy kicsit,összerakjuk az istálló ajtaját
most dolgoznom kell. megyek.
Én igen (mondjuk nálunk Mindig ! van víz! )
És ha ilyeneket olvas az ember........
http://index.hu/kulfold/2009/1...
jól van akkor ne szeress !
off:
túl erőltetett a dolog, iskolában nyilatkozatot kell aláírni,hogy kéri a gyereknek a szülő,vagy nem....ez is furcsa, néhány szakember szerint NEM lehet ilyen rövid idő alatt kifejleszteni a vakcinát és mivel én személy szerint qrvára nem értek hozzá,a média meg simán megvezethet ilyen meg olyan irányba is,ezért csak a megérzés marad,meg a "sorok" közötti olvasás.....
mé'