Szerinted, én nem tudtam, hogy igaz amit írsz?
hülye vagyol....nem kéne magyarázkodnod nekem.....
Persze, hogy többször voltál kajázni..mert mindig a "szomszédba" mentetek és olyan időpontban, amikor én teleporttal sem tudtam volna odaérni...
A végére nem véletlenül tettem oda egy üveg SAV-at..... erősen utalva az értetlenek kedvéért...amibe most te is beletartoztál..., hogy nem komoly, csak savazás...
GrKrisz oda készített 2 buxát szerinted nem volt 500méter amit mentem ,de jó volt mocit lenni megint érezni az erőt (175ló asszem ) targoncás faszok között húzni néztek ki ez a barom +5fokban melegítőben,kapucnisban hajnal 5-kor
Sziasztok!
KIMINY vagy tesa! Én honap mejek 1et dokument nélkül, csak a kútig, de anya azt nem mondta, h pécsen mincsen kút!
Tiszta részeg vagyok,me ne hogymáne!
Jó estét!ma hajnalban gurultam 1picit,,,,,,,,,,,,,,,,, bukó kesztyű csizma nélkül taknyom,könnyem,nyálam egybe folyt! de jóóóóóóóóóóóóóóó vooolltttttttttttt!köszi Krisz Oldibá köszi a +hívást,de jövő hét lett volna jó tisztelettel köszönöm nagybani piac hajnal 5
5-en voltunk csak....
Meg én is egy kicsit
Szerinted, én nem tudtam, hogy igaz amit írsz?
hülye vagyol....nem kéne magyarázkodnod nekem.....
Persze, hogy többször voltál kajázni..mert mindig a "szomszédba" mentetek és olyan időpontban, amikor én teleporttal sem tudtam volna odaérni...
A végére nem véletlenül tettem oda egy üveg SAV-at..... erősen utalva az értetlenek kedvéért...amibe most te is beletartoztál..., hogy nem komoly, csak savazás...
KIMINY vagy tesa! Én honap mejek 1et dokument nélkül, csak a kútig, de anya azt nem mondta, h pécsen mincsen kút!
Tiszta részeg vagyok,me ne hogymáne!