Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bármelyikkel mehetsz .
Sajnálom .
én csak 1-el!
Két hayabuxával is ! , ,
motoroltál
Pizza+fagyi

5-en voltunk csak....
Szia !
Szia , mesélj mi volt .
Szia GRKRISZ.
Hello mindenki . Szia Gino .
a +oldást +mondtam Gekko! ne legyetek már olyanok mint én,2hónap szenvedés után mentem csak oda,és kb 2hét alatt +gyógyultam tőletek kb 5perc kocsival
,hogy,döntött kicsi Gino ,,,
A gyerek ma este motorozott.....
Meg én is egy kicsit
Jajj, teeee...... egyem azt a csöpp kis lelked!

Szerinted, én nem tudtam, hogy igaz amit írsz?
hülye vagyol....nem kéne magyarázkodnod nekem.....
Persze, hogy többször voltál kajázni..mert mindig a "szomszédba" mentetek és olyan időpontban, amikor én teleporttal sem tudtam volna odaérni...
A végére nem véletlenül tettem oda egy üveg SAV-at..... erősen utalva az értetlenek kedvéért...amibe most te is beletartoztál..., hogy nem komoly, csak savazás...
sziasztok ! most már kicsit pipa vagyok szarakodik a netem délután egyáltalán nem volt msn-re nem csatlakozik most sem pusti t-online
GrKrisz oda készített 2 buxát szerinted nem volt 500méter amit mentem ,de jó volt mocit lenni megint érezni az erőt (175ló asszem ) targoncás faszok között húzni néztek ki ez a barom +5fokban melegítőben,kapucnisban hajnal 5-kor
Sziasztok!
KIMINY vagy tesa! Én honap mejek 1et dokument nélkül, csak a kútig, de anya azt nem mondta, h pécsen mincsen kút!
Tiszta részeg vagyok,me ne hogymáne!
és ez után még azt mered állítani,hogy "Nem vok állat"?
Átadtam,köszöni szépen!
Jó estét!ma hajnalban gurultam 1picit,,,,,,,,,,,,,,,,, bukó kesztyű csizma nélkül taknyom,könnyem,nyálam egybe folyt! de jóóóóóóóóóóóóóóó vooolltttttttttttt!köszi Krisz Oldibá köszi a +hívást,de jövő hét lett volna jó tisztelettel köszönöm nagybani piac hajnal 5