Minek láttad kicsiben? Én ugyanannak, mint nagyban!
Amúgy syrus6 adatlapján, első látásra valóban feketének tűnik a GSR! Másodikra is....
Bictosz occó, kici kinai fénképeczővel kécíteni fotó, ezé lenni car minőszég!
Ricardo, neked a gondolataiddal vannak problémák! Üzzed el a sok zavaró elemet és tisztuljon már végre ki az agyad! Meglátod 3 betű fog kitünni előtted GSR !
Mr. Kykee-nek aztán lehet beszélni. Szerintem Almádiban is nagy a köd, de elkaphatta a hév, amint meglátta a szomorkodó GSRt a konyhában és ahogy volt, izomtrikóra húzott egy bőrzekét és alföldi papucsban lehúz párszáz km-t
Melóztam egyet, apa. Már a 4. napja nem csináltam semmit, muszály volt egy kicsit fusiznom. Meg hát sok volt a kiadás, jövőre még nagyobb lesz, ugye...
Én közben kirohangálok az erkélyre....kiraktuk jegelni a kis motoGino-t, az nézegetem!
Csórikán kint a hidegben...., de kell neki a levegő! Ott alszik jól!
A Bering az nagyon jó márka és tényleg jó téli ruháik vannak. Az én kabátom is Bering.
Aztán nagyon fontos egy jó termo kesztyű. És minden ami termo, nadrág kabát, nyakvédő, mellvédő, stb. Na és persze csukja! Ezt javaslom Kykee tesónak is!
A téli ruházat lényege, hogy a levegőnek a legkisebb esélye se legyen arra, hogy a ruházat alá jusson!
Én a nyak és mellvédőre mindig húzok egy csősálat és arra a csukját. A felső testem és a fejem még soha nem fázott. Igaz ilyenkor már előkerül a báránybőr béléses vesevédőm is!
Szerintem nagyon fontos még a térd hőszigetelése! Erre is vannak nagyon jó térdizület védők, melegítők, én ilyent is használok.
Ettől függetlenül a kéz és lábujjaim mindig a lefagyás szélére kerülnek , de azt azért kilehet bírni!
A gurulás élvezet mindig feledteti velem az ilyen apró kellemetlenségeket!
Pedig tudhatná, hogy ződben nem is csináltak GSR-t!