Maszkot?nem!fogom és megyek!meglátom a vasam a konyhában és látom,hogy szenved!Mondom neki miközben simogatom,hogy ne bőgj mindjárt gurulunk!Szarom le hogy mi van ott kint időjárásilag!
Igaz7,hogy 4 hete gethás vagyok,mert kint van a torkom,de nagyon nem érdekel!Ha döglenem is kellene akkor csak is motoron!Sőt a kriptámban is bent állna teletankolva a koporsomban meg a kulcs!
tehát akkor én elmebeteg vagyok???????
Kikérem magamnak!Én akkor vagyok beteg ha nem motorozom!
Elárulok valamit!+3 fokban nem para motorozni!Főleg kordurában!Igaz,hogy a nyakam az kint van és fázik a torkom,de nem érdekel!24.ik én 217km/h val csapattam és olyan érzésem volt,mintha nyár lenne mikor megálltam!
ma majdnem mentem én is egy kört. a nálam telelő thundercat gazdija eljött, ki akart menni az utcába, de az apja azt mondta, hogy ilyenkor az elmebetegek mennek csak. ezek után nem akartam balhét. de szépen sütött a nap, csalogatott, de az előbbi beszólás, meg a +3 fok visszatartott
wáoooooooooowwwwwwww!
Köszi!
De akkor ezért kérdezte,hogy miről maradt le,mert én nem vágtam,hogy miről maradt le,mikor ezek szerint én maradtam le de nagyon!
Akkar a rosseb téged bármitől is megfosztani!
Ezért vegyél GSRt!Az nagyon tud hörögni!Hallotad volna szenteste,mikor már minden kihalt volt,csak egy marha húzta neki!NA HÖRÖGTETTEM IS!
Azért a kis Kittit még meg kell védened ám úgy 15 év múlva az illetéktelenektől
No szép jó éccakát, mentem hálni