Szervusz kedves Hellén barátom! Hogy és mint szolgál az egészséged? Ma már nem hánytam,meg nem is fostam,aludtam, kissé kipiheném magam vala,és most jobban vala na itt elvesztettem a fonalat.....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁez a buffogtatós izé,ez ugye nem valami célzás akar lenni?
Na jó estét!
Hű de "izgalmas" ez a topik ........még egy kicsi ,és eléri a Cagiva alkatrészkéregetésre korlátozódott szintjét
Na de ebbe bele kell nyugodnom,pedig qrva nagyokat lehetett röhögni nemrég,.......legalább egy buffogtatós szmájli beesne néha.... Na keresek ez mellé valami Nyugdíjasok klubja vagy valami hasonlót,emellett belefér,ott is aktiválhatom magam,
Nekünk nem volt ma jó napunk pedig 200 km felett mentünk!
Már hazafelé tartottunk a 1es úton csak lementünk óbaroknál egy kicsit kanyarogni.(a környékbeliek biztos ismerik ezt az utat)
sógornőm(1100as dragstar) Chucky(gsr) én (gsr),a 2 gsr ugye falta a kanyarokat,de azért egy 300 kilós chopper nem úgy dől,és sajnos az egyik kanyarba besokalt,és eldobta a vasat (pedig tényleg jól motorozik)
Hála istennek nem lett neki semmi baja,csak kis seb a sípcsontján,úgyhogy könnyen megúszta!
A motoron azért van mit javítgatni és cserélgetni
Még nem tudom , de Tybbe-ék felé kellene menni .
Ez a váltsunk témát smile lesz , mert itt nem történik semmi .
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁez a buffogtatós izé,ez ugye nem valami célzás akar lenni?
Hű de "izgalmas" ez a topik ........még egy kicsi ,és eléri a Cagiva alkatrészkéregetésre korlátozódott szintjét
Na de ebbe bele kell nyugodnom,pedig qrva nagyokat lehetett röhögni nemrég,.......legalább egy buffogtatós szmájli beesne néha.... Na keresek ez mellé valami Nyugdíjasok klubja vagy valami hasonlót,emellett belefér,ott is aktiválhatom magam,
Nekünk nem volt ma jó napunk pedig 200 km felett mentünk!
Már hazafelé tartottunk a 1es úton csak lementünk óbaroknál egy kicsit kanyarogni.(a környékbeliek biztos ismerik ezt az utat)
sógornőm(1100as dragstar) Chucky(gsr) én (gsr),a 2 gsr ugye falta a kanyarokat,de azért egy 300 kilós chopper nem úgy dől,és sajnos az egyik kanyarba besokalt,és eldobta a vasat (pedig tényleg jól motorozik)
Hála istennek nem lett neki semmi baja,csak kis seb a sípcsontján,úgyhogy könnyen megúszta!
A motoron azért van mit javítgatni és cserélgetni
és te ? mizu ?
élményt adna
De ha nem esik az eső mehetünk bármerre , hideg - kilóméter nem számít