Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hova megyek ?
Jössz Te is valami Öregek klubja fórumra is emellett? Úgyis szereted az öregeket..... Ott van "alany" rendesen
Mit csinálsz ? , ,
Még nem tudom , de Tybbe-ék felé kellene menni .
Célzás ?
Ez a váltsunk témát smile lesz , mert itt nem történik semmi .
Épitkezek,betonozás meg gerendaméretrevágás,de lehet megxökök egy rövid túrára,ha lehet,de ez nem bizti......HOVA?
Szervusz kedves Hellén barátom! Hogy és mint szolgál az egészséged? Ma már nem hánytam,meg nem is fostam,aludtam, kissé kipiheném magam vala,és most jobban vala na itt elvesztettem a fonalat.....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁez a buffogtatós izé,ez ugye nem valami célzás akar lenni?
Vasárnap jössz ?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mit kapok én ezért is... de hát Eppur si muove! asszem így kell írni,de lehet hogy tévedek,qrva rég tanították azt a latint....
Kalispera file !
Na jó estét!
Hű de "izgalmas" ez a topik ........még egy kicsi ,és eléri a Cagiva alkatrészkéregetésre korlátozódott szintjét
Na de ebbe bele kell nyugodnom,pedig qrva nagyokat lehetett röhögni nemrég,.......legalább egy buffogtatós szmájli beesne néha.... Na keresek ez mellé valami Nyugdíjasok klubja vagy valami hasonlót,emellett belefér,ott is aktiválhatom magam,
Jobbulást !
Ne csinálj ki .
Jobbulást neki !
Jó estét all!

Nekünk nem volt ma jó napunk pedig 200 km felett mentünk!
Már hazafelé tartottunk a 1es úton csak lementünk óbaroknál egy kicsit kanyarogni.(a környékbeliek biztos ismerik ezt az utat)
sógornőm(1100as dragstar) Chucky(gsr) én (gsr),a 2 gsr ugye falta a kanyarokat,de azért egy 300 kilós chopper nem úgy dől,és sajnos az egyik kanyarba besokalt,és eldobta a vasat (pedig tényleg jól motorozik)
Hála istennek nem lett neki semmi baja,csak kis seb a sípcsontján,úgyhogy könnyen megúszta!
A motoron azért van mit javítgatni és cserélgetni
Egészségedre . Én nem .
szió meg jöttem , jó kiáztattam magam , mindenhol szerencse jó időnk volt
és te ? mizu ?
Szia nyanyóka !
Ha nagyon jó idő lenne , Szolnokon a Zagyva cukrászda életre szóló
élményt adna
Ez a beszéd ! , , Szervezzük meg !
Jóóó, a Tiszán- túl mindig hanyagolva volt !
De ha nem esik az eső mehetünk bármerre , hideg - kilóméter nem számít
Pedig jó lenne összefutni , rég találkoztunk . Menjünk Szolnok felé , hogy ne ti gyertek megint sokat ?
Szia ! Az időjárástól függ !