Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia csaje
nálunk ma egész nap esett az eső,de holnap sem tudok motorozni mert sajna dolgozom.este meg buli,úgyhogy vasárnap sem fogok nagyon motorra ülni,inkább jól kialszom magam
Csipázom az ilyent
jól hangzik
Évvégi utolsó soltvadkerti nyalakodás ................................................../ az ország egyik legjobb fagyizója van ott /
Biztos ott is hétvégi bevásárlás folyik
mi lesz ott?
Holnap ha az idő engedi 11 h körül indulunk Soltvadkertre
3motorral .
na akkor csak előkerülnek a Többiek
Sziasztok !

Én már itt is vagyok.
na mi van?hol vagytok?
éppen nagy szervezkedésben vagyok,holnap csajos napot tartunk a barátnőmmel este szóval buli lesz,csak nem tudunk dönteni hogy hova menjünk
hahóóó
szia mindenkinek!
én is bútort akarok neki csinálni épp szizálkötél vadászatban vagyok. te nem tudsz vhol
Hetvegen van vmi gurulas?
Az előző macsek is ilyen szerencsétlen volt, azt a Noé-ból hoztuk, egyedül volt egy konténerben, unatkozott mint az állat. Ő iszonyat hálás volt, kedves meg minden, csak volt egy végzetes betegsége, a FIP, ami elvitte 3 hónap alatt. Tudtuk előre, de több időt terveztünk vele... Szemét egy betegség, tulajdonképpen megtelt a mellkasa folyadékkal és fuldoklott, nem kapott levegőt. Éjjel vittük dokihoz, de nem tudott segíteni, csak egy megoldás maradt...
Utánna jött "EZ". Most tervezek egy padlótól-plafonig bútort meg mászókát, hátha segít kifárasztani.
Szegénykémet az esőben találta egy kollégám az utcán, az egyik szeme beteg volt... Én meg nem bírtam ki, és hazavittem... Elfért a tenyeremben. A probléma az, hogy valószínüleg anya nélkül kószált, így a játék során nem tanulta meg mi az a fájdalom (mert a tesók, vagy anyu visszaharap) és iszonyatosan nagyokat harap. Mostanában fogok egy zacskót és visszaharapok
képet róla ! az enyém túlpörgi magát aztán megmosakszik és eldől
Cserélhetnénk, az enyém éjjel-nappal pörög, 120%-on... A cicabútor már csak egy szétszaggatott rom... Veszett egy bestia
nem tudom de folyton lemerül aztán újra kell tölteni
Sziasztok!

Én is belefutottam... Nem kis szívás volt látni a terelőtáblát.
A tied hány elemel megy?
szééép cicus ! mi jövő héten megyünk szurira meg beszerzem a macskabútorhoz valókat és nekiállok
Mióta áll ott így? Nem zsibbadt még el?
Azé' engedjétek már, hogy mozogjon.....