nálunk ma egész nap esett az eső,de holnap sem tudok motorozni mert sajna dolgozom.este meg buli,úgyhogy vasárnap sem fogok nagyon motorra ülni,inkább jól kialszom magam
Az előző macsek is ilyen szerencsétlen volt, azt a Noé-ból hoztuk, egyedül volt egy konténerben, unatkozott mint az állat. Ő iszonyat hálás volt, kedves meg minden, csak volt egy végzetes betegsége, a FIP, ami elvitte 3 hónap alatt. Tudtuk előre, de több időt terveztünk vele... Szemét egy betegség, tulajdonképpen megtelt a mellkasa folyadékkal és fuldoklott, nem kapott levegőt. Éjjel vittük dokihoz, de nem tudott segíteni, csak egy megoldás maradt...
Utánna jött "EZ". Most tervezek egy padlótól-plafonig bútort meg mászókát, hátha segít kifárasztani.
Szegénykémet az esőben találta egy kollégám az utcán, az egyik szeme beteg volt... Én meg nem bírtam ki, és hazavittem... Elfért a tenyeremben. A probléma az, hogy valószínüleg anya nélkül kószált, így a játék során nem tanulta meg mi az a fájdalom (mert a tesók, vagy anyu visszaharap) és iszonyatosan nagyokat harap. Mostanában fogok egy zacskót és visszaharapok
3motorral
Én már itt is vagyok.
Utánna jött "EZ". Most tervezek egy padlótól-plafonig bútort meg mászókát, hátha segít kifárasztani.
Én is belefutottam... Nem kis szívás volt látni a terelőtáblát.
Azé' engedjétek már, hogy mozogjon.....