OldKufár pedig melóztunk mint állat,+ volt röhögés dögivel meg kutyus molesztálás de azt nem mondom hogy én voltam mert az Gekkó volt
van róla bizi nem túl sok de akad
Gekko Nagymester!
Azt állította az a valaki, hogy "belerőszakoltatok" a szájába, vagy tíz db cigerettát és ettől olyan lett, mint a cigiztetett béka, földagadt! Még, szegénynek, soha nem volt a szájában cigi!
Csúny Bácsik! Mit műveltetek!
FOTÓT TESSÉK FELRAKNI! Nem hiszem el, hogy nem csináltatok!
Kedves DrOldklu!
Az a Valaki ,aki ezt mondta(nem akarom mondani a nevét,nehogy kiderüljön ,hogy az fndi volt ) az NEM zárta be az ajtót,SŐT kb félóra elteltével még ki is szólt,hogy"Gekko,nem jössz?" , és nem a szekrényt tette az ajtó elé,hanem asszem valami "mást" a fal mellé a szőnyegre.....
Mentségére legyen annak a Valakinek(aki fndi ),hogy be volt "tízenéves-szilvapálinkázva annyira,hogy nem emlékszik semmire sem......még arra sem ,hogy miket műveltünk Vele
Drága Gekko! Szólíthatlak így?
Valaki mesélte, hogy bezárkózott a másik szobába, az ajtó elé húzta a sublótot, de a "zajoktól" így sem mert aludni!
Lehet, hogy Drakula Gróf járt arra és kiszívta?
Mesélj, milyen volt IGAZIBÓL! Min röhogtetek és kit fogtatok be cipekedni, mert Ti,- a "HÁROM INVALIDUS"(testőr?), biztos, hogy egy Stollwerkot sem fogtatok meg!
Ezt kérted ?
Elintézted ?
Milyen ?
Olyan ?
Nekem ?
van róla bizi nem túl sok de akad
Azt állította az a valaki, hogy "belerőszakoltatok" a szájába, vagy tíz db cigerettát és ettől olyan lett, mint a cigiztetett béka, földagadt! Még, szegénynek, soha nem volt a szájában cigi!
Csúny Bácsik! Mit műveltetek!
FOTÓT TESSÉK FELRAKNI! Nem hiszem el, hogy nem csináltatok!
Az a Valaki ,aki ezt mondta(nem akarom mondani a nevét,nehogy kiderüljön ,hogy az fndi volt
Mentségére legyen annak a Valakinek(aki fndi
Valaki mesélte, hogy bezárkózott a másik szobába, az ajtó elé húzta a sublótot, de a "zajoktól" így sem mert aludni!
Lehet, hogy Drakula Gróf járt arra és kiszívta?
Mesélj, milyen volt IGAZIBÓL! Min röhogtetek és kit fogtatok be cipekedni, mert Ti,- a "HÁROM INVALIDUS"(testőr?), biztos, hogy egy Stollwerkot sem fogtatok meg!