Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

részemről a megtiszteltetés testvérem ! két új barátra tettem szert ma!
ha holnap szabad vagy, 11kor gurulunk egyet pár tatabányai haverral, ha van kedvetek gyertek nyugodtan!
Szia!Tatabánya,Majk,,,,,,,,,,,,,,,rövid gurula volt,de nagyon király
Merre jártatok ?
Joci örülök ,hogy +ismertelek!Kuva jót gurultunk most mán hideg volt a vége köszi mindenkinek!
Szép nap volt! Remélem nektek is!
Holnap lesz valami gurig?

Mennék!
FNDI, GEKKO, GR? Tud valki róluk?
ÖSSZENŐTTEK?
Üdv all!
Gondolom aki tehette ma mindenki motorra pattant. Szerintem Lottot láttam Szentendrén 4-fél5 körül. Citadellán is sokan voltak és most teljesen új útvonal volt... a végét mondjuk nem vártam meg.
Viszont láttam pár kiemelkedően szép motort...
- ott volt a carbon MV Brutale
- volt egy MV F4-es talán... elég szépen feltuningolva, agyon krómozva (szerintem a hátsó kerék áráért egy GSR-t lehet venni ), de gyönyörű volt
- és volt egy pár (a rendszámuk egymás utáni) új 1000-es GSXR-rel... a leányzó motorja pedig tele volt rakva csillogó kis kövekkel... baba volt nagyon

Tiszta motorkiállítás érzésem volt ma fent.
Jó Estét Mindenkinek !

Ma utasként , autóval a tokai borfesztivál volt a programm . Szinte minden bort megkóstoltam Nagyon jó idő volt , sok motorost láttam Jövő 7végén motorozás bepótolása

király... mocival jöttök?
hozzád,,,oda jön para is
oksa... hozzám jössz előbb vagy bicske?
2-fél 3 szervizeltem,mostz kajálok,aztán anyámékhoz 20 percre,majd be oda a mobilos boltba és onnan megyek,,,zsákot készitsed
szia!
nem azt nem tudom sajnos....
Sziasztok!Jocee,nem tudod hol van T.bányán kondigép-szervíz?
mikor indulsz káj?
ahoj all...
Jó reggelt!
Én pedig az vagyok.....
Ott voltam, láttam. egyszerre jöttek be a csomagok velünk és kerültek a futószalagra.
én ebben nem lennék olyan biztos
Semmi köze a MALÉV-nak ehhez.
Nem velük repültem.
Nem itthon volt a rablás.....
(már leírtam az üzenőfalon)
Itt leszállt a gép és mire én beértem a csomagfelvevő helyre, akkor már jöttek a csomagok....ergo azonnal a gépről.
Amikor leszálltunk Amerikából a Párizsi repülőtéren, akkor volt idejük keresgélni a csomagok között....mivel ott vártunk 3 órát és így a csomagok is vártak....de sajnos nem mellettem!
Az elején örültem, hogy nem nekem kell a csomagokat átraknom az egyik gépről a másikra....de utólag látom, hogy ez nem is olyan öröm....
Tehát a franciáknál bugázzák át az amerikai csomagokat...mivel ott ér földet elsőként amerikai ....azaz vámköteles... csomag....
bammeg én a helyedben öszedobnák egy szép köszönő levelet a Malévnak és elküldeném annnyi helyre ahány helyre csak tudnám
vizsgálják csak ki a csomagod útját vannak ott kamerák dögöljön meg a köcsög féreg
Itt gubbasztok a gépnél....mert nem tudok aludni.....megszoktam az ottani időrendet
szia Gino!örülök,hogy ismét itthon!sajnálom ami veletek történt utálom a faszszópó lehúzó,köcsög,élősködő embereket
Miért alszotok?
Én nem tudok....megszoktam, hogy ilyenkor még csak délután van
Folyt. köv. holnap! Mentem aludni!