nem ott.......hidegen 1-ben ahogy kiérek a pályára minden nap megyek kb 2 percet tiltáson(130, az még szabályos mert hát pálya).....azt el sem mondom mióta van benne az olaj......ezt két hete művelem és még semmi változás.....illetve, hogy egyre jobban fázom mert csak melós ruha van rajtam(na még ez is ) ....tul. képp nem érdekel mi lesz, most már kiváncsi vagyok meddig bírja......ja, és a lánc......35000 és még a gyári!
Hali! Igen, megvan még. Fogalmam sincs, hogy hangosabb lett vagy sem - szerintem nem. A túrát bírta (4100km), azóta is bírja... majd amikor már nem lehet motorozni télen, akkor kellene megnézni jobban. Jó motor ez, nem adom el soha, inkább lottózom.
Tsanyi, azért a Békán a tiltás más sebességi dimenzióban van, mint a kis GSR-en... ne kínozd nagyon! Legalábbis ne a műhely területén.
A hang megvan még? Bevallom azóta szétkínoztam a békát, hogy bírja-e a tiltást.....el sem merem mondani mit kapott és mit kap azóta is nap mint nap mert azzal járok melózni.......azé' annyira nem szar a suzuki....
Szép jó estét! mindenkinek!
Úgy néz ki megvan a gond az indítási problémára. Valami érintkezés nem tökéletes a kuplung karnál... és ma hazafelé 13e fölé is tudtam pörgetni... hisztis egy nő ez a moci.
kis kancsó csak szólok hogy tegnap már szétvertem a zsákot, egy órán keresztül rugtam vágtam.... a vállam még nem az igazi, a balcsapott kicsit lassú még.... de a jobb.... ne tudd meg....
áááá,nem vagyol te olyan meg különben is mellyik lábaddal rúgnál fel?ha a rosszal az is fáj,ha a jóval,akkor meg a rosszon támaszkodsz,tehát megint csak fájni fog,,,ergó lerobbant szarzsák,ne ugráljál,mert elborúlsz,mint a hugyosbögre
BAzdmeg abolcskei hejj de rég láttalak itt,,,mi a poshadt makk van veled? jó lenne,te is komolyabban vennéd a belátagotásaid /irományaid számát,mert úgy felrugom a Joceet,hogymegbüdösödik a levegőben
okosan beszélj te fakkjúúúú mert felruglak ugy b+ hogy ha az égben nem találkozol a pékkel éhen halsz.....
használd az eszed gyerek,,,,, nem fáj az....
Hagyd abba, válts és öltözz fel.
Majd télen kiderül mi a gond a mocival, de szívósak az biztos.
Tsanyi, azért a Békán a tiltás más sebességi dimenzióban van, mint a kis GSR-en... ne kínozd nagyon! Legalábbis ne a műhely területén.
Úgy néz ki megvan a gond az indítási problémára. Valami érintkezés nem tökéletes a kuplung karnál... és ma hazafelé 13e fölé is tudtam pörgetni... hisztis egy nő ez a moci.
kykee: anyukám, ezt tudom neked nyujtani!
csaj: hát bazdmeg.... ezt kezd is el nyujtani!
használd az eszed gyerek,,,,, nem fáj az....