Hétrétország - a szerek és porták fesztiválja Völgyhídi Vásár
Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál
VI. Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál
2009. október 10.
Az Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál minden év október közepén kerül megrendezésre. A rendezvény célja az Őrség társadalmi és művészeti értékeinek bemutatása. Egész napos gyermek- és felnőtt programokkal várjuk az ide látogatókat.
A népi játékok és művészeti bemutatók forgatagában megismerkedhetnek a tök helyi kultuszával, a humoros vetélkedőkön pedig minden korosztály megmérettetheti magát.
A fergeteges előadások és tökcsodateremtmények megtekintése közben a vendégek tökből készült ételspecialitásokat kóstolhatnak meg.
Ízelítő a programokból: a legszebb és legnagyobb tök versenye, tökkirály választás, töklökő verseny, tökszínház, tökmagolaj-ütés, töklámpás felvonulás, vásár, táncház.
Sajnos ez csak szombati program!
Nem jó azoknak, akik akkor dolgoznak!
Akkor mi legyen? Szervezzünk egy másik progit?
Pl.: Szilvásvárad,- vasárnapra?
Coculista felajánlás: A lányokat felhozhatná az autómmal egy motor nélküli önkéntes, pl.: Maci?
Vagy álljunk össze, és autókkal menjünk el oda? (Oszlanak a költségek.)
Többségnek mi lenne a jó "évadzárózni"?
Üdv MR.!
Hát jártam ma arra az biztos, de autóval... vagy kva jó a szemed vagy nem engem láttál.
A decemberi Stexes eszem-iszomra ott a helyed, már most szólunk!
Rá sem merem emelni a tekintetem!
Még a fejemet veszi a király!
Komolyan: Amit csinálsz, az jól csinálod! Gratula!
(Ezt úgyis, csak mi értjük! )
Üdv. Old!
Kykee!
Sapinak örülök, ha örülsz! Anikóét személyesen adom oda, mer még inkább növesztesz még egy fejet, hogy azt is viselhesd! Hm! Vagy fülvédőnek használod!
Klasz volt a mai nap, köszi mindent! Még kéne ilyen idén, hátha az időjárás engedi!
Elfáradtam, de Erzsi nincs itt, hogy leápoljon!
Megyek pihenni, Szép Álmokat Mindenkinek! Old.
Azért van itt egy pár "keresztapám": Oldklu =- Kufát =- Papa, még lesz több is!
Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál
VI. Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál
2009. október 10.
Az Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál minden év október közepén kerül megrendezésre. A rendezvény célja az Őrség társadalmi és művészeti értékeinek bemutatása. Egész napos gyermek- és felnőtt programokkal várjuk az ide látogatókat.
A népi játékok és művészeti bemutatók forgatagában megismerkedhetnek a tök helyi kultuszával, a humoros vetélkedőkön pedig minden korosztály megmérettetheti magát.
A fergeteges előadások és tökcsodateremtmények megtekintése közben a vendégek tökből készült ételspecialitásokat kóstolhatnak meg.
Ízelítő a programokból: a legszebb és legnagyobb tök versenye, tökkirály választás, töklökő verseny, tökszínház, tökmagolaj-ütés, töklámpás felvonulás, vásár, táncház.
Sajnos ez csak szombati program!
Nem jó azoknak, akik akkor dolgoznak!
Akkor mi legyen? Szervezzünk egy másik progit?
Pl.: Szilvásvárad,- vasárnapra?
Coculista felajánlás: A lányokat felhozhatná az autómmal egy motor nélküli önkéntes, pl.: Maci?
Vagy álljunk össze, és autókkal menjünk el oda? (Oszlanak a költségek.)
Többségnek mi lenne a jó "évadzárózni"?
Köszönöm!Ott leszek ígérem!
Hát jártam ma arra az biztos, de autóval... vagy kva jó a szemed vagy nem engem láttál.
A decemberi Stexes eszem-iszomra ott a helyed, már most szólunk!
nem hivatalosan meg..... na jó, erről ne beszéljünk....
Erről, majd a következő guruláskor beszélgethetünk!
Na, hívom Hentit és eldicsekszem a mai gurigával!
bár az enyémnek ez csak egy része, van még egy 16, és egy 11 éves fiam is!
Jövő héten a Tökfasztiválra Őt is hozom!
Még a fejemet veszi a király!
Komolyan: Amit csinálsz, az jól csinálod! Gratula!
(Ezt úgyis, csak mi értjük!
Üdv. Old!
http://www.youtube.com/watch?v...
itt van életem mindkét királynője....
Sapinak örülök, ha örülsz! Anikóét személyesen adom oda, mer még inkább növesztesz még egy fejet, hogy azt is viselhesd! Hm! Vagy fülvédőnek használod!
Klasz volt a mai nap, köszi mindent! Még kéne ilyen idén, hátha az időjárás engedi!
Elfáradtam, de Erzsi nincs itt, hogy leápoljon!
Megyek pihenni, Szép Álmokat Mindenkinek! Old.
Azért van itt egy pár "keresztapám": Oldklu =- Kufát =- Papa, még lesz több is!