Egyébként az egri túránál minket meg félreállítottak, az egyik srácot megbüntették, mondván, h nem merőlegesen áll a rendszámtáblája....
Megjegyzem: sem félbehajtva, sem letakarva nem volt és ha mögötte mész, totál leolvasható... nem áll merőlegesen valóban... a kreszre hibvatkoztak, h abban ez van. kértem, h mutassák már meg légyszi ezt a paragrafust... megmutatták: a rendszámtáblának jól láthatónak kell lennie... a merőlegességről szó sincs. Azt mondták, lehet fellebbezni, de örüljünk, h egy 10-essel megúszta... 2 hayabusás is áldozatul esett az igazoltatásnak, ők drágábban úszták meg valószínüleg...
Az még a legalacsonyabb tétel.......
Ez a szemétség.....rohadt gyökerek.
Amcsiban ha nem állít meg a rendőr valamiért, akkor ennyi.
Ott nincs olyan, hogy kamera felvétel, fotó.....meg ilyenek.
Pedig minden, mindenhol be van kamerázva....mégsem azért, hogy PÉNZT HAJTSANAK BE !
Én meg még nem tudtam kivonatni......
És az egész jövőhétre nincs foglalható időpont az okmányirodába a kivonásra.
Érdekes....egész héten nincs 10 percük
Az égiek nagyon nem akarják, hogy kivonassam.....
Egyébként az egri túránál minket meg félreállítottak, az egyik srácot megbüntették, mondván, h nem merőlegesen áll a rendszámtáblája....
Megjegyzem: sem félbehajtva, sem letakarva nem volt és ha mögötte mész, totál leolvasható... nem áll merőlegesen valóban... a kreszre hibvatkoztak, h abban ez van. kértem, h mutassák már meg légyszi ezt a paragrafust... megmutatták: a rendszámtáblának jól láthatónak kell lennie... a merőlegességről szó sincs. Azt mondták, lehet fellebbezni, de örüljünk, h egy 10-essel megúszta... 2 hayabusás is áldozatul esett az igazoltatásnak, ők drágábban úszták meg valószínüleg...
Ez a szemétség.....rohadt gyökerek.
Amcsiban ha nem állít meg a rendőr valamiért, akkor ennyi.
Ott nincs olyan, hogy kamera felvétel, fotó.....meg ilyenek.
Pedig minden, mindenhol be van kamerázva....mégsem azért, hogy PÉNZT HAJTSANAK BE !
Jöhettél volna Tokajba
Jó estét Mindenkinek!
És az egész jövőhétre nincs foglalható időpont az okmányirodába a kivonásra.
Érdekes....egész héten nincs 10 percük
Az égiek nagyon nem akarják, hogy kivonassam.....
indulás előre.... holnap délelőtt 11kor TBánya OMV kútról!