Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmi extra!
királynő enyém... szemeket levenni róla fater!
szia tesa!
jó napod volt?
Jó Estét Mindenki és Para Dr.!
Jocee, Kykee és még két sráccal gurultunk egy Tbálint, Bicske, , Tatabánya, Gánt, Szfehérv, Veszpr.,Bfüred, (Ott halacsaka, lángod, kv. a parton az öbölnél.) Tapolca, Nagyvázsony, Veszpr. Szfv., Tatabanya és haza Tb. Laza társas guriga, dumálással fűszerezve. Volt téma, nem unatkoztunk.
Király volt! Királynő nem volt! Igaz Jocee? Azt otthon hagytad! De máskor, azért elhozhatnád! Köszönöm a klasz napot! Oldklu
Ja! Fotó nincs, tehát lehet, hogy az egészet csak álmodtam?
állati jó volt a mai nap gyerekek!
délelőtt eljött hozzánk Oldklu papa tatabányára, együtt lemociztunk füredre, ott csatlakozott kykee tesa, majd az északi parton irány tapolca, veszprém, szfehérvár, tatabánya.....
nagyon csodás idő volt, és csodás emberekkel lehettem együtt....
papa, káj, robesz.....
köszi a mai napot....
csak ilyet kivánok mindenkinek......
HY
szeva mindenki!
Kykee!
Nagyon köszönöm!Tök jól esett!
de ronda vagy bammeg,,,,,,,,,
a vérnyúl kikerülése,,,,,,,,,,,,
Minden okés Tesó!Mami teljesen felgyógyúlt!A busa megy.mint állat,abszolute formában van,most lett ráírva! Tisztelem nagyon!Füreden voltunk,a szokásos velős pirítósunkért!
Ha akartok hívtok-ott leszek íGÉREM!
Veled okés minden?
OLDKU!
NAgyon szépen köszönöm a kalpagot,,,,és jó is áll,,,,,persze a kamera is oda van értem,,,,, .,most nézem,nem hogy vállam,még csukjám is akad elvétve
Én is,mi is
74ben születtem,,,,,,74000 a GSRemben olyan jó kis kutyuli meg is futtattam ma rendesen,Oldku és Jocee baráti társaságában,,király volt a mai napi túra is,,,,élveztem mint az állat a gatyámba,,,,,,volt még egy Hondás srác a barátjával,Jocee haveri kőrböl,,,,,,ök is jó arcok,de hát még is csak hondás ..bár át akar nyergelni GSXRre,,miért nem lepődöm meg ezen,,,,,,bár félre nyelt,mikor eghallota meniy van a kutyulimban hát ,igen SUZUKI az Suzuki,,,a többi csak csattogós lepke
én ott leszek
Nincs miért elnézit kércsizned,,,,
Hejj de jól beszélsz,,,remélem idén is ott leszel köztünk a Stexben
Meg szerintem velem is találkoztatok

Üdv Mr minden okés,jól vagyoltok?
Vigyi magatokra Tesók!
És elnézést,hogy ilyen sokáig nem voltam!
Sajnos az ilyen "vírus",nálunk is jelen van a Hayabusa topic-ban.....sajnos.....de mi is bízunk magunkban,és nem adjuk fel!
Itt a helyünk a Sport Motoron!
sose volt,csak rejtett ,pihenő izom!
Jól vagyódtok mostanában?
Tittelett Tesók!
Abdul!
Veled taliztunk ma Kápolnásnyék környékén,szemből?
köszi