Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HI. Bocsi csak most néztem be a fórumra. Voltam ma Janinál de kocsival baromi messze lakik tőlem / 2 km/ 06 30 560 3806.
Szia. Pity.
ja,deeeee,mint a 0,33as kólásüveg
nincs is vállam
max a vállatokkal
Na,,,lépek testvéreim,,,,jó érzéssel tölt el,hogy jó irányba vette arculatát a topic ismét,,,,,,ez csak a hátsó fölösleg pusmogások miatt van/volt....akkor a többiek is visszajönnek,ha látják ismét a régi a fórum,,,törekedjünk erre,rájuk is szükség van,,,,,,,,,,,,szeretek mindenkit ....megyek fényezőt szájbacsapkodni,,,,,csütörtök óta nem veszi fel a telefont,nem hív vissza,,,,,,,sok kárt okozott ez a takony,de most megb aszom,,,,,ne féltékenykedj Maci, ,,,ököllel csinálom meg és nem szexuélisan,,,,,,Te az enyém vagy meg Parabarié...jól fogsz mutatni köztünk,,,,a nagy létra jobbról,balról megtámasztva
azt még nemtudom,de imádnád
Nekem is de ezért...csodálkozol?,,,,, $ ,,,,,,,,motohos parám de jó volt ,,ki nem néztem ebből a helyből,,,,máskor is,,,,,,, elvisszük ide a csapatot ,éás én vagyok dagadt?
ezért raktam én le a Kinget szerdán. Nem kell, hogy elmenjen a segge, aztán egész télen alkatrészeket keresgéljek. Na meg az a 70.000 is nyom a latban

Mivel csinálnál meg, hangyapöcsű
neked is tetszik,,,,,,megfaragjuk?!
Tegnap este azért már csúszkált a hátulja a kutyunak
Maaaaaaaccccccccciiiiiiiiiii
Mackóóóm
Igen,egy télköszöntő,teázós,velőspiritós evős beszélgetős,hazafelé megfagyós buli,,,,,és természetesen a tradicióvá vált STEX ALFRED buli december második szombatján
helló
Szia Csajom! Sziasztok
jó lenne,ha vasárnap lenne
igazából nincs terv, vagy esztergom, vagy veszprém irányába indulunk, de hogy pontosan merre....
az viszont tuti hogy nem szeretnék este 5nél előbb hazaérni....
Mi a tervetek?
Merre gurultok? Picit később tudnék indulni.
Old.
http://maps.google.hu/maps?f=d...

Jövő héten Őriszentpéter Tökfesztivál! (Kaja, Te nagyon gyagya!)
Itt a térkép, le kéne menni! Ez Lehetne egy Október 10.-ei záróguriga! AZ EGÉSZ KLÁNNAK!
szép reggelt mindenkinek!
lassan készülődés.... 11kor indulás....
szia Pity!Jani teló számát küld el légyszi sms-ben
ma nem!pihi és család!
HI. Ezt Neked küldöm Gino, hogy legyen mit szerelned.
Jó Reggelt Királynők!
Ma nem gurulsz?
Jó reggelt Királyok!