Na,,,lépek testvéreim,,,,jó érzéssel tölt el,hogy jó irányba vette arculatát a topic ismét,,,,,,ez csak a hátsó fölösleg pusmogások miatt van/volt....akkor a többiek is visszajönnek,ha látják ismét a régi a fórum,,,törekedjünk erre,rájuk is szükség van,,,,,,,,,,,,szeretek mindenkit ....megyek fényezőt szájbacsapkodni,,,,,csütörtök óta nem veszi fel a telefont,nem hív vissza,,,,,,,sok kárt okozott ez a takony,de most megb aszom,,,,,ne féltékenykedj Maci, ,,,ököllel csinálom meg és nem szexuélisan,,,,,,Te az enyém vagy meg Parabarié...jól fogsz mutatni köztünk,,,,a nagy létra jobbról,balról megtámasztva
Nekem is de ezért...csodálkozol?,,,,, $ ,,,,,,,,motohos parám de jó volt ,,ki nem néztem ebből a helyből,,,,máskor is,,,,,,, elvisszük ide a csapatot ,éás én vagyok dagadt?
Igen,egy télköszöntő,teázós,velőspiritós evős beszélgetős,hazafelé megfagyós buli,,,,,és természetesen a tradicióvá vált STEX ALFRED buli december második szombatján
igazából nincs terv, vagy esztergom, vagy veszprém irányába indulunk, de hogy pontosan merre....
az viszont tuti hogy nem szeretnék este 5nél előbb hazaérni....
Jövő héten Őriszentpéter Tökfesztivál! (Kaja, Te nagyon gyagya!)
Itt a térkép, le kéne menni! Ez Lehetne egy Október 10.-ei záróguriga! AZ EGÉSZ KLÁNNAK!
Szia. Pity.