Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pofán váglak
oksa majd szólsz ha kész lesz!
ha nincs villámár a termék mellett akkor csak licitelve tod megvenni....meg kell várnod az aukció végét! sokat vásárolok a vaterán, mindig ragaszkodj a személyes átvátelhez, akkor nem ér meglepi....
És a pólód készül,asszem jövő 7 elejére készen lessz
köszi,most bereggeltem,és rátettem az ajánlatot,de attól félek ez nem tudom hogy müxik,és NEKEM KELLene..... tudol valami tutit?
megvegyem neked faszi?
NEKEM KELLENE! de nem tudok vaterázniiiio!
Héj riderek ! mit találtam , origi új bukócső ha valakinek kellene jó áron . http://www.vatera.hu/bukocso_g...
egyébként szia mindenkinek!
aztán ha visszajöttél kicsi kancsó, te is készülhetsz hogy fejbe baszlak, mert egész nap arra vártam hogy mikor érsz ide , vagy legalább csörgetsz meg hogy, baszol jönni.....
.na hol a szmájli?még mindig nem kaptuk meg?
lehet már nem beszéli a magyart.......
Mr.Dino,Your stickers are ready!
Dino bá,a Tied is elkészült......mármint a matricád.....
Bocsi hogy ilyet feltételeztem Rólad. ...de mostanában mintha divat lenne rám haragudni
Kisasszony......elkészült a matricája..... vagy nem is kell már?
üssed megfele,vagy vedd el a pínzít!
és mi volt az interjún, édibédi
Hüle ,,,,miért tenném,,,nem haragudom rád,,,,,,a fényezőre haragszom,,,letörte a benzinsapka ajtót,meg a jobb első ajtót megnyomta................alig vagyok normális,,,,,gyakorta idegbeteg vagyok most megyek szétcsapni a fejét sziasztok
Miért érzem én úgy,hogy Te haragszol rám?
Szia Gino!
Milyen Békhetten?
halii
ez' e (karádi)
ki volt az a híres színész,akit a filmbeli káromkodása miatt a legtöbbszőr kisípoltak?

r2-d2