Hogy hogy buzizás?itt volt olyan?szerintem GRKRISZ annyira vette komolyan ezt az egészet,mint én....ha nem lett volna ez a pustis hsz,akkor kiváncsi lennék mi lett volna helyette?!
Maximum ennyi:jó reggelet...ma mentem ey kört nem történt semmi,,,,,vagy,bejöttem motorral dolgozni,szép az idő,,,,,,vagy lemostam a plexim és megint ujjlenyomatos lett,,,,vagy jót kajáltunk,,,,,vagy elromlik az idő hétévégére,kéne menni egy kicsit.....vagy puha az elsőkerekem,,,,helló jó estsét szhiasztok,,,,na kb ennyi ,,,miért baj,ha megy az ökörködés?épp most pusti formájában?volt itt elég sok bús és rosszkedvű nap,inkább sírok a röhögéstől ,mint hogy állandó tragédiák sorozatáról,,,,,ja és még valami,ami nem tetszik nem olvasom,csak tekerek egyet a görgetőn,.....továbbá jelzem,eme megszóülalásom,nem bántó és rosszindulatú megjegyzés akar lenni,,nem ing nem felvenni
majdnem elfelejtettem,,,,PUSTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Lenne egy észrevételem:
A GSR egy tuti jó motor ez nem kérdés, Mivel sok gond nincs vele ezért elharapóznak a hugyozós szarós témák a fórumon. Hogy megértsétek részlet a Cagiva fórumból:
ar 350hez keresek a keréken lévő km kihajtást
akár úgy is hogy az enyémmel kicseréljük mivel kell a kerék kitámasztásához
nekem az a fogaskerekes biszbasz hiányzik amibe a bowden belső része belemegy
a külső fele ép és jó, a kerék rögzítést kitűnően ellátja
aztán lehet más gépnek is ilyen (t4, elephant stb)
aki nem használja jelezzen
köszi!
- kompletten 8000 Ft.
- szia ha van eladó öninditód az érdekelne köszi.
- hello
vki tudna infokat dobni cagiva planet-ről
mi szokott tönkre menni van e konstrukciós hiba stb...?
Tisztel Cagivások!
szeretném megtudni hogy fötengel sziemeringet és más alaktrészeket
mint csapseg és ilyesmik honan érdemes venni vagy valami honalap cimet amin lehet rendelni!
stb.stb..... és ez így tovább hónapokon keresztűl.
Én a Gekko-val kezdtem ezt az egészet , de köztünk így megy .
Ti haraptatok rá a dologra .
Görögül had írjak már a pustimalakahycoclubos komámnak amit akarok !
Ti akartátok tudni , hogy mit jelent , és ti magyarok kezdtétek el használni .
Nem erről van szó,csak nagyon elharapódzott a téma, ebből kéne visszavenni! Talán egymás cekxuális hovatartozásának megitélésénél fontosabbdolgokról is írogathatnánk a fórumon!
Én köszönöm!
Na azért én hozzáfűzném :
Nagyon kevés embert pustizok itt le a fórumon , azok vegyék megtiszteltetésnek .
Ide bárki beírhat nem ?
Nincs is gsr-em , mégis beírok ide .
Nem hiszem , hogy bárkit megbántottam innen a fórumról , de ha mégis akkor cocókázzon le .
Szasz GR! Köszi a gyümcsit, haza hordtam annyi szöllöt, lett belőle 120 liter rozé + 5 litykó törköly pálesz ! Komolyan jó volt,anya is köszöni szépen!
Maximum ennyi:jó reggelet...ma mentem ey kört nem történt semmi,,,,,vagy,bejöttem motorral dolgozni,szép az idő,,,,,,vagy lemostam a plexim és megint ujjlenyomatos lett,,,,vagy jót kajáltunk,,,,,vagy elromlik az idő hétévégére,kéne menni egy kicsit.....vagy puha az elsőkerekem,,,,helló jó estsét szhiasztok,,,,na kb ennyi ,,,miért baj,ha megy az ökörködés?épp most pusti formájában?volt itt elég sok bús és rosszkedvű nap,inkább sírok a röhögéstől ,mint hogy állandó tragédiák sorozatáról,,,,,ja és még valami,ami nem tetszik nem olvasom,csak tekerek egyet a görgetőn,.....továbbá jelzem,eme megszóülalásom,nem bántó és rosszindulatú megjegyzés akar lenni,,nem ing nem felvenni
majdnem elfelejtettem,,,,PUSTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
A GSR egy tuti jó motor ez nem kérdés, Mivel sok gond nincs vele ezért elharapóznak a hugyozós szarós témák a fórumon. Hogy megértsétek részlet a Cagiva fórumból:
ar 350hez keresek a keréken lévő km kihajtást
akár úgy is hogy az enyémmel kicseréljük mivel kell a kerék kitámasztásához
nekem az a fogaskerekes biszbasz hiányzik amibe a bowden belső része belemegy
a külső fele ép és jó, a kerék rögzítést kitűnően ellátja
aztán lehet más gépnek is ilyen (t4, elephant stb)
aki nem használja jelezzen
köszi!
- kompletten 8000 Ft.
- szia ha van eladó öninditód az érdekelne köszi.
- hello
vki tudna infokat dobni cagiva planet-ről
mi szokott tönkre menni van e konstrukciós hiba stb...?
Tisztel Cagivások!
szeretném megtudni hogy fötengel sziemeringet és más alaktrészeket
mint csapseg és ilyesmik honan érdemes venni vagy valami honalap cimet amin lehet rendelni!
stb.stb..... és ez így tovább hónapokon keresztűl.
Ti haraptatok rá a dologra .
Görögül had írjak már a pustimalakahycoclubos komámnak amit akarok !
Ti akartátok tudni , hogy mit jelent , és ti magyarok kezdtétek el használni .
Én köszönöm!
Ja , és buzi vagy !
Nagyon kevés embert pustizok itt le a fórumon , azok vegyék megtiszteltetésnek .
Ide bárki beírhat nem ?
Nincs is gsr-em , mégis beírok ide .
Nem hiszem , hogy bárkit megbántottam innen a fórumról , de ha mégis akkor cocókázzon le .