Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kalinihta file .
te mindent elhiszel amit hallasz?,,,,,,,kocsog mobilos
engedd meg hogy bemutassam naked kedves barátomat balatonmittoménhonnan: puuustiiiiii habisztiiiiiiiiii kriiiiissssztiiiiáááááánnnnnnnn....
Jó éjt,,akkor holnap
elmegyek aludni,Kalinikta!
el írtad haver, nem csongi.... csenge, meg kati, meg livi meg mariann.... fakkju vagy bazdmeg....
hülye pöcs... megyek aludni.... joccak ALL!
kuss van e,pusti mobilos.... hogy a farkamba tud valaki ilyen cigómelót csinálni.... bodzzaszedés is külömb meló,mint a genya mobilszerelés....(főleg kamuból,ahogy az elébb hallottam )
semmi dúrva,csak két pusti beszélget ....inkább mond azt,hogy elmész aludni........
Kalinikta!
az elöbb ezen még nevettél?most mi a bajod.....bepustizódtál?hee?
Na én is lelépek,mert túl csúnyán irogatnak itt...
később hívtak,hogy ki volt az új asszisztensnőm?csinosnak véltek,,,főleg a Csongi
igen,szegény én
elkezdődött SZOB
menjél a pustibárba dolgozni
bazdmeg,akkor ezek egy forintot nem látnak,,szarul szerepeltek,ha így levágtad.....

telefosott búvárruha,mi? hú,káj,bazdmeg hova döntöd már azt a motort,,,"meg most kéne a csontig nyalós smájli"......bazdmeg hogy megy ez az állat,nagy dinófos,,,,,nem érem utól a 280Lovas kocsimmal.......nem is akartam,hogy elöttem menjél,mert ott még mindig tiszta korom minden,még a bicikli úton is hírtelen mindenki roma lett "akko megy jól a dízel ha füstől"
tisztára perverzen vulgárisak mi?
te jut eszembe azok se a szaros mobilszerviz tudásod miatt jöttek oda.... a szépen igényesen szexire kidolgozott testemet akarták közelebbről látni, azért jöttek oda... csak akkor vették észre hogy ott vagy..... habisztiből elővettek egy szaros rozoga telefont hogy csináld meg... persze mind olyan volt amit tudták hogy nem javitható, csakhogy tovább maradhassanak a közelemben....
Semmi . Engem nagyon zavar , hogy itt ilyen csúnyán beszélnek , nem akarok ebben részt venni .
Hristos,,,dulevis
hmmmm szegénykém sajnállak de nagyon