Na , motoros téma :
Furcsa jelenségre lettem figyelmes tegnap . Jöttem fel a telekről , természetesen a kresz betartásával , odahúztam egy kicsit neki és nem kaptam levegőt . Na mi van itt , megint odahúztam neki , megint nem kapok levegőt . Háá mi a fasz van ? Be volt csukva az összes szellőző , mert hideg volt már egy kicsit , és ettől eltűnt a levegő a búrám körül . Konklúzió :
Ne menj bezárt szellőzőkkel k . . . ő hatvan felett , mert megfulladsz !
És volt a Görög úr nálam,ittunk KV t,és hozott nekem xörpöt,nagyon hálás vagyok érte,és utána volt a Henti is,megKVztattam Őket is a sógornőjével egyetemben,és nem műtötte le a ujjaimat...nem volt Nála a műszer,tehát stornózta a műveletet....(vagy csak elodázta időben...)
Köszönök mindent Nektek Srácok,most megyek a Szondi utcába meglátogatom a DrOldklut
Szép íveket Mindenkinek!
Tegnap letisztitottam a kipuffogót, ma reggel pedig a plexit a bukón. A kabátomra nem volt időm, azon rajtamaradtak a rovarok. Reggel (nektek hajnalban) egy kicsit csípős volt az idő, ezért beraktam a thermobélést a kabátomba.
Jó napot kívánok az Uraknak!
Ma elmegyek a Budapest nevű város belvárosába,egy kicsit ügyintézni,és jövök vissza utána a helyemre!
Motorral megyek,és vigyázok magamra ,meg a közlekedés többi résztvevőére!
Udvarias leszek,és tisztességtudó!
Szeretet mindenekfelett!
És szép idő van,süt a Nap!
én meg most kávézom .....tarka igen,hogy jövöl e velünk,Macskával és velem egyet gurulni,meg fagyizni ...de nem vetted fel ,majd akkor ha nem történik semmi
Furcsa jelenségre lettem figyelmes tegnap . Jöttem fel a telekről , természetesen a kresz betartásával , odahúztam egy kicsit neki és nem kaptam levegőt . Na mi van itt , megint odahúztam neki , megint nem kapok levegőt . Háá mi a fasz van ? Be volt csukva az összes szellőző , mert hideg volt már egy kicsit , és ettől eltűnt a levegő a búrám körül . Konklúzió :
Ne menj bezárt szellőzőkkel k . . . ő hatvan felett , mert megfulladsz !
szatyor vissza ! PUSTI
Pusti !
Köszönök mindent Nektek Srácok,most megyek a Szondi utcába meglátogatom a DrOldklut
Szép íveket Mindenkinek!
Ma elmegyek a Budapest nevű város belvárosába,egy kicsit ügyintézni,és jövök vissza utána a helyemre!
Motorral megyek,és vigyázok magamra ,meg a közlekedés többi résztvevőére!
Udvarias leszek,és tisztességtudó!
Szeretet mindenekfelett!
És szép idő van,süt a Nap!
nincs gsr-em, és nem történt ma semmi.
megettem 3 szendvicset.