Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Xasztok Nagymesterek! Káj .......hiányoltalak dagi... és ne mondd hogy a Nopara Hyco tag lehet,mert az nem olyan egyszerű
Nopara meg...öööö....hogy is mondjam.....nem mondanám el,de lehyco meg buzizta a dolgot...háát nem szép dolog ilyet elmondani,de aljas leszek és elmondom. hát női cigit szívott a kaja után.....
Gekko ti otthon?bologass ha igen,,,,,,,,,,
olyan ember még nem született
akkor ne hántorgass,,,neked azt dobta a gép,nekem meg ezt,,,de nyomjuk az ipart és ez a lényeg
képek!
nemáá,te is mondolod Imádom Majkot és azt sem tudtam hogy lesz e gurulás
szokott
láttam a napokban a tv-ben aszem valami reggeli műsorban volt
én nem vok irigy fajta
Na,azért ketten már csak nem nézünk félre hülyeségeket,,,,,,azt meg már nem is mondom,hogy mit min dtál:hoigy ha már igy belejöttem,válthatod a kykee-t,FNDI
toljátoka képeket felfele, had irigykedjek
Oldi!elmondtam az okos reflexologus titkot jár a lángnyelves ülés
tudom,de te meg rinyálsz,hogy délben kelek?!sajnálod?
Csákány!
Én is itthon! Jót motoroltunk szép helyeken,jót kajáltunk. Köszi mindenkinek
na te is leszophatol
szépen elsétáltatok kettesben még én egyesben megcsináltam a mocit
tanusithatom ez igy volt ahogy Kykee mondja ne tagadd ribanc
kemény vagy csoki
Ott hajoldoztál,meg furcsa mozdulatokat csináltál,,,,félrelérthető volt bazdmeg,,,,az Te voltál,nem egy hajléktalan Mindegy,bariból volt és kész
Bammeg,déltől megyek hajnalig és 4 ember munkáját csinálom egymagam,,,,Bammeg,amikor te már rég alszol,mikor én még forrasztok,szerelek,stb...ez hajnali 2kor ér véget,,kicsit alszom,azt megyek,,,,
szia csaje de nem írok ide mert ki cikiztek ,hogy arc nélküli vagyok
megjöttem,mint motormosó szakember lemostam a mocit és azóta nem indult be.de már pöfög biztos a kocsiban kirázkódott belőle a víz
Valami hajléktalan köcsögöt cumiztattál,én a zégert kerestem
lusta?Bammeg hajnaltol nyomom estig,,,,,,, nem délbe kelek