Jó reggelt!
Nem akarsz semmit az ujjammal? Na akkor megnyugodtam
És az én dumám után is volt "szmájli",....de bocsánatot kérek,mert voltam olyan tehetségtelen szövegfogalmazó,hogy másképp lehetett érteni.
És Henti,Te meg nem hazudtoltad meg önmagad,tisztán "lekezelted" ezt a gyökérkedésnek látszó szövegemet! (egy kicsit az is volt,Ne haragudj!)
Köszönöm.....
DrOldklu---- hát lehet hogy igaz d van,sok ez a "pusti"-zás,de görögül van-----lehet hogy csak simán "buzizni" kellene?
Gondolatok, csak úgy: (Nem megsértődni ám!)
Szóval csak úgy elmondanám magamnak, tehát mindenkinek, hogy egy kicsit zavar a sok "pustizás", ezért, bár olvasom a fórumot, egy kicsit háttérbe maradok. Ősz fejjel ebbe már nem szállnék bele. A tegnapi gurulással mutattam valami szépet, remélem. Nekem ezt jelenti a motorozás:
Jó haverokkal, magasabb adrenalin szint és látni szép dolgokat, leülni közben egy kávéra és beszélgetni a világ, vagy akár a saját,- dolgainkról.
Mégegyszer, bocsánat, de ez úgy kikivánkozott belőlem! Oldklu
Nekem nem kell bizonyítanod te elmeroggyant, nem akarok én az újjaiddal semmit,felírtam egy mondatot smile-val, mostmeg...., nem, semmi komoly,kapd össze magad!
Gekko,ez nem egy tetszés, v nemtetszés nyilvánitás akart lenni a részemről! Ez a hykoklub-osdi nem az én asztalom,ezért nem is szólok hozzá! Van nektek saját eszetek, amivel ezt kitaláltátok, nem kellett hozzá az enyém! Én csak egy eccerü hentes gyerek vagyok aki szeret motorozni, esze ugyan nincs és olvasni meg nem szeret,csak olyat ami érdekli! Há naggyából ennyi !
Nehogy megsértőgy ezen véletlenül se, haverság megminden, csak vannak dolgol amiket másként látunk Na erröl ez volna a véleményem
....amikor leszakadt az ujjam,akkor is nagyon "sírtam,meg jajveszékeltem" .... kérdezz meg pár mukikát akik ott voltak,pedig állítólag fáj az ilyesmi....
sajna mostantól minden beugatásomat így kell kezdenem.... csak rossz szokás,ne haragudjatok érte,vagy ha akartok akkor haragudjatok,na jóó éjt kemínyfaszikáim
Most látod mit csináltál Henti? kiürült a fórum úgy berezeltek! Na sietek én is! (a horrorfilmekben is mindig azzal történik valami aki utoljára marad)
továbbra is, .... a sírásom....hát azt kissé nehéz fizikai fájdalomokozással elérni nálam,voltak már kímínyek,akiknek nem sikerült,miért pont Te lennél az akinek igen?Te lennél a kiválasztott pusti ha igen,akkor....
Amúgy viccen kívül,olvasson vissza akinek nem tetszik ez a Hycomat club,asszem Oldklu fogalmazta meg szépen ennek a lényegét,persze ezt nem értheti meg csak az akinek van egy csöppni ész legalább a fejecskéjében,meg persze az sem árt ha tud az illető olvasni.....de nem elég hozzá.
Naon ügyin mutogacc, úgylátom még nem eléggé sérültek az újjaid! Na sebaj, minden ezközöm megvan hozzá: kések,bárdo, csontfürész..., én csak halgatom ahogy könnyes szemmel, teliszart gatyával ordítod,h csak vicceltem, te pedigazt halgatod ahogy nevetek a vicceden pusti
Nem akarsz semmit az ujjammal? Na akkor megnyugodtam
És az én dumám után is volt "szmájli",....de bocsánatot kérek,mert voltam olyan tehetségtelen szövegfogalmazó,hogy másképp lehetett érteni.
És Henti,Te meg nem hazudtoltad meg önmagad,tisztán "lekezelted" ezt a gyökérkedésnek látszó szövegemet! (egy kicsit az is volt,Ne haragudj!)
Köszönöm.....
DrOldklu---- hát lehet hogy igaz d van,sok ez a "pusti"-zás,de görögül van-----lehet hogy csak simán "buzizni" kellene?
Gondolatok, csak úgy: (Nem megsértődni ám!)
Szóval csak úgy elmondanám magamnak, tehát mindenkinek, hogy egy kicsit zavar a sok "pustizás", ezért, bár olvasom a fórumot, egy kicsit háttérbe maradok. Ősz fejjel ebbe már nem szállnék bele. A tegnapi gurulással mutattam valami szépet, remélem. Nekem ezt jelenti a motorozás:
Jó haverokkal, magasabb adrenalin szint és látni szép dolgokat, leülni közben egy kávéra és beszélgetni a világ, vagy akár a saját,- dolgainkról.
Mégegyszer, bocsánat, de ez úgy kikivánkozott belőlem! Oldklu
Nehogy megsértőgy ezen véletlenül se, haverság megminden, csak vannak dolgol amiket másként látunk Na erröl ez volna a véleményem
Grkrisz,Te meg hol a csúnyában vagy?
Pu ise pusti mu?
sajna mostantól minden beugatásomat így kell kezdenem.... csak rossz szokás,ne haragudjatok érte,vagy ha akartok akkor haragudjatok,na jóó éjt kemínyfaszikáim
Amúgy viccen kívül,olvasson vissza akinek nem tetszik ez a Hycomat club,asszem Oldklu fogalmazta meg szépen ennek a lényegét,persze ezt nem értheti meg csak az akinek van egy csöppni ész legalább a fejecskéjében,meg persze az sem árt ha tud az illető olvasni.....de nem elég hozzá.