Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ráérsz pihenni a föld alatt Lusta szar
nincs?múltkor még volt ,,,de ettől még hívhattál volna,hogy ha kitaláltam Majkot tavaly sikerült?mikor eljátszottad hogy elestél?meg a buszmegállóban lecocókáztál,míg vártuk FNDIt
én nem cocizok holnap én pihi
Jó,akkor holnap lesz alkalmad,,,cocókázhatsz eleget,,,,mi lesz,megyünk valamerre?
én sem vok MÁS
nekem nincs ilyen hívás értesitőőőőő nem érted!Ha kerestél is,akkor sem tudom + én csak cocókáztattok mán mondtam
ilyenről szó nincs,,,
este 20:01kor hívtalak 09.09.19én,,, meg akartam beszélni,hogy mikor hol,hánykor értem én,,,fáj neked hogy heteró vagyok
nem vitázunk,,,,,,,,,,,,,, szia Hoji
Jó lenne változtatnál a mentalitásodon,,ha hyko nem is de buzi még lehetsz,vagy forditva de az biztos Hívásértesítőről vakerok kaptál smst,hogy kerestelek,,,,,,minek induljunk el,ha nem lesz ott senki?!he,,,rekeszt ki téged a faszom akkor nem kerestelek volna
jóestét ! na ezt most fejezzétek be veszekedni, vitázni msn-en, telefonon, vagy menjetek ki lakásra
Reggel fél8óta bevan kapcsolva a telóm
nem volt nemfogadott hívás Wasp az elért bammeg,Te nem nem akarsz motorolni velem,kirekesztesz mint a többi,mert nem vagyok Hyko+buzi
Én kúrtam el? ? menjél már a picsába!Láttad hogy kerestelek,,,,,basztál visszahívni,hogy lesz e valami. v v ......mindegy,le sem szarom,mint amennyire te hogy ott voltunk e vagy sem......
elkúrtad Tezsvír
remek gurulás volt!remélem mindenki 1-ben otthon!köszi mindenkinek a részvételt! ! !Gekko meglepetés volt,,,,,de ott volt és képviselte a hyko csoportosulást sajnálom ,hogy Krisz nem volt ,,,,,,,,, majd legközelebb
Üdv MAci Semmi gond,,,,köszi azért hogy szóltál,nincs harag,,,,,,,gondoltam,hogy fáradt leszel,azt go haza,,,,,,,,
Üdv Para!hívtalak,de nem voltál még bekapcsolva,hogy jöttök e!Biztos láttad a hívásértesítőt,,,,,,Lemaradtunk,mert nem voltunk netközelben...... Hírtelen Henti meg 2kor hívott,de akkor meg már hogyan érjünk oda füredről?gyors a GSR,de nem időgép,,,,meg asszonnyal nem fogok száguldozni,,,,mindegy,majd egyszer,,,,de inkább egyszerübb lenne azt mondani,hogy kykyee nem akarok veled gurulni,,,,, azt jóvan
Üdv Mindenkinek!
Megérkeztem! Remek volt Majk! Még mutattam egy kis szépséget a fiuknak! Neszmély-tophill borgazdaság központját a hegytetőn! Medencével, étteremmel és szállodával. Pazar kilátással Szlovákiára és a Dunára! Képeket, ha egyben maradt a fényképezőgép, mert leejtetteék, de nem pattant elég magasra ,- felrakja az ifjúság!
A szarminőségű útért bocs, de legalább rövid szakaszon volt csak.
Malomvölgyben hami!
Csak úgy mondom Grkrisznek.......
Jókat beszélgettünk és láttunk mosolyt, ha halványat is, Henti arcán! Kösz azoknak ,akik ott voltak!
Oldklu
na én is hazaértemm. Kykee, ne haragudj, de késő lett, mire elindultam.
875km..... és már mennék is megint, annyira jó volt. Szerveznünk kéne GSR túrát is arra, Ausztriában isteni utak vannak a határ mellett
rendicsek

meg jött a motyó
szia mindenki!
Fndi gyere át vmikor a farokidomért!
Teljesen egyetétek Oldklu-val! Néhány kiegészítéssel:
- A magyarok többsége is bumeráng, ellenben nincs specializált tudásuk, és lusták is, de a legtöbb el tudja szavalni az anyám tyúkját és olvasta az Anyegint (mert kötelező volt). Na bumm.....
- Természetesen a csillogás mögött ott is vannak a hétköznapok, de a csillogásbolt jegypénztárában dolgozó egyszerű alkalmazott a munkájából meg tud élni, fenn tud tartani egy takaros külvárosi házikót. Nálunk? ...
- Akkor miért nem mentem ki? Mert egy hülye balfasz vagyok!
tudsz élni bammeg