Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amint beköszön szegény rögtön ölelgetitek és csodálkoztok, hogy pustizik!
Nem megyek veletek egyszer , és mi van itt ?
Óvoda !
Volna ám most hozzáfűznivalóm , de nem teszem inkább .
Totor, te nagyon ökör vagy, hát ilyet ép ésszel! Az enyém + világcsúcs, folyton meg akarom dönteni!
Szia !
pusti

pusti

pusti

pusti

pusti

pusti

pu
sti

pusti

pusti

pusti

pusti

pusti

pust
i

pusti

pusti

pusti

pusti

pusti

pusti

pusti

pusti

pusti

pusti

pusti

pusti
Nehezen veszem rá magam, pedig muszáj!
Nekem csajnak tűnt! nyugodj meg! Az enyém remélem nő, mert már kétszer lefektettem!
Hello mindenki ! Szia Gino .
Biztos csaj, akkora lukkal....
én nem tudok,a magas nyomású tudja csinyálni
az enyém kanyi és ezért csak barik vagyunk
Átjöhetnél igazán, megtudnád mutatni, h milyen szépen tudsz láncot mosni !
Hát eléggé mély orgánuma van!
Szia! Bár ez a helyes gondolkodás (aszonnyák) én nehezen türöm magam mellett Őket, söt sehogy Azt kéne tudni, h a vasam hím v nőstény mert ha az előző akkor nagy szarba vagyok, me abba bele vagyok szerelmetesedve!
ma nemcsinálok semmit
Csak vicceltem! Sziasztok kedves hetero motoros barátaim! És ha valaki titkon, vagy nyíltan meleg lenne, nekem azzal sincs semmi bajom, legfeljebb nem egyezik az érdeklődésünk és ennyi.
Sziasztok kurvák!
Bármilyen furcsa, de a hozzászólás minden egyes betüjével egyetértek Kissé elharapódzott ez a dolog én is használtam ezt a szót, mindenkitől elnézést érte, a jövöben itt a fórumom soha nem írom le többet!
Gekko Nagymester!
Nem a görög változat miatt szóltam, hanem egyáltalán a buzizás miatt. Akinek inge, vegye már föl, aki meg nem az, annak minek mondani? Valami másra kéne áttérni, mondjuk a "kurvázásra", nem?
Én, persze, csak mondom, mert én ilyet soha...........
Nálunk nincs! Körülnéztem, de semmi!
Hol van GRKRISZ
Jóreggelt! Dehogy aszok, írok mind a legnagyobbak!
Kotopulopapu? Pu ise malaka? Kalimera!
És köszönöm a tegnapi túrácskát,szép helyeken voltunk....köszönhetően Nektek.....
Ja ,és qa bizalmat is!( nem elöl kellett mennem )