Gino!
A gyerek nem érv! Ő ott könnyen gyökeret ver! Svédországba csak akkor mehet be egy házaspár, ha 14 éven aluli gyerekei vannak, mert azokból még jó svéd állampolgárt lehet nevelni. Ha kint születne egy új gyereked, az amcsi állampolgár lehetne, és egy USA állampolgár szüleit kirugni nem lehet! A Te szülői kötelességed, hogy jobb jövőt biztosíts a gyerekeidnek!
Jó reggelt!
Azért nekem speciel jól esik olyantól olvasni élménybeszámolót,akinek a dícsérő szókincse nem merül ki a "Hűgeccii,aztaqrva,gecijjó,húbazmeg,leszopodmaga
djógábanolyankóser,stb"szavakban,......
Köszi Dino,hogy megpróbálod megosztani Velünk is ,már amennyire verbálisan,meg fotókkal lehet,a csodás élményeidet!
Qrvajó ,baszottjó kípeket kűtté bazeg!
Küggyé még geci,a szriptizesbárbú főleg e! vágod pusti?
(csak hogy a többiek is értsék,mert minnyá lebaxnak hogy mán megen külföldiül társalgunk..) ááááááááááááááá
En ezt mar az elso nap igy gondoltam.....sot mar akkor, mikor meg ki sem jottem, eleget meselt egy baratom.
Hidd el, nagyon gondolkodoban vagyok...es abban is maradok .....
Csak beszelni tudnek rola, de elmondani nem tudnam, hogy milyen itt.....ezt csak az tudja, aki megerzi a boren es meglatja a sajat szemevel....tapasztalja...
Otthonrol el sem lehet kepzelni.
Ha nem lenne meg gyerek, akkor azonnal. Igy mar nehezebb, mert ha meg ide szuletne...az ugy konnyebb......
Itt nem igazan latok motort, motorost. Az 5 nap alatt eddig lattam 2 kozlekedo motorost es 5 parkolo motort.
Gino!
Bár nem ez a megfelelő hely, de röviden elmondom a gondolatom:
Nem kéne kintmaradnotok? Más világ, neked és gyerekeidnek,- azok könnyebben vernek ott gyökeret,- jobb jövőt tudnál biztosítani. Ja, a motorod? Occón megszámítom!
A gyerek nem érv! Ő ott könnyen gyökeret ver! Svédországba csak akkor mehet be egy házaspár, ha 14 éven aluli gyerekei vannak, mert azokból még jó svéd állampolgárt lehet nevelni. Ha kint születne egy új gyereked, az amcsi állampolgár lehetne, és egy USA állampolgár szüleit kirugni nem lehet! A Te szülői kötelességed, hogy jobb jövőt biztosíts a gyerekeidnek!
Hát Te mire készülsz a motoron? tán csak nem kakesszolni?
Azért nekem speciel jól esik olyantól olvasni élménybeszámolót,akinek a dícsérő szókincse nem merül ki a "Hűgeccii,aztaqrva,gecijjó,húbazmeg,leszopodmaga
djógábanolyankóser,stb"szavakban,......
Köszi Dino,hogy megpróbálod megosztani Velünk is ,már amennyire verbálisan,meg fotókkal lehet,a csodás élményeidet!
Qrvajó ,baszottjó kípeket kűtté bazeg!
Küggyé még geci,a szriptizesbárbú főleg e! vágod pusti?
(csak hogy a többiek is értsék,mert minnyá lebaxnak hogy mán megen külföldiül társalgunk..) ááááááááááááááá
En ezt mar az elso nap igy gondoltam.....sot mar akkor, mikor meg ki sem jottem, eleget meselt egy baratom.
Hidd el, nagyon gondolkodoban vagyok...es abban is maradok .....
Csak beszelni tudnek rola, de elmondani nem tudnam, hogy milyen itt.....ezt csak az tudja, aki megerzi a boren es meglatja a sajat szemevel....tapasztalja...
Otthonrol el sem lehet kepzelni.
Ha nem lenne meg gyerek, akkor azonnal. Igy mar nehezebb, mert ha meg ide szuletne...az ugy konnyebb......
Itt nem igazan latok motort, motorost. Az 5 nap alatt eddig lattam 2 kozlekedo motorost es 5 parkolo motort.
Krisz ! Fene a süket füledbeeee! Többször hívtalak, de sohasenem veszed fel
Hogy van a vállad? Mikit felhívtad ?
Český Krumlov - Moldva-parti nosztalgia
Ide eljönnétek 3 napra?
Bár nem ez a megfelelő hely, de röviden elmondom a gondolatom:
Nem kéne kintmaradnotok? Más világ, neked és gyerekeidnek,- azok könnyebben vernek ott gyökeret,- jobb jövőt tudnál biztosítani. Ja, a motorod? Occón megszámítom!
holnap hajnali 4-kor indulunk (most szombat 22:30 van) Californiaba, Disney Land, Los Angeles, tengerpart.....Universal studios....
Kedden jovunk...
Tehap van 3 napotok nelkulem,,,,eljetek ki
all
Már most kajás vagyok!
bakker + várunk!Vagy,,,,,,,,,
Ebéd Krisznél 13.30-kor!Hús leves,bélszín liba májjal töltve,krokett,rizs!mennyi főre fözön,,,,,,,,?
1. nopara
2.Old
3.
4.
5.
Ismeritek, aztén át a hegyen, Esztergom?, Onnan Visegrád felé, a már ismert utakon?
Ha képviselteti a Hyco-club magát , akkor én is megyek .