Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úúú bammeg
a kipuffal felszántottad a földet?
szerencsére nem motoron csípett meg
Szasztok! Jocee örülök, h alakulsz, minél előbb épülj fel, sose lehet tudni, mikor tévedek el megint T.bányán, legyen egy cimbi aki segit!
úúúú,ez fájt
A fiam is így járt 2 éve . Bement a rövid nadrág alsó szárán
motor is ÁDÁM is csúszás az aszfalton ...
Abdul !

Alacsonyabb vízhőfokon /50-60 / is csinálja ?

Ha jól tudom már szelep hézagot ellenőriztek a GSR-eden , ez már így kizárva ! ?
randiztam egy darázzsal és nem tudtam hazamotorozni
Ez a topik jobb mint bármilyen gyógyszer a bajra !

Bár csak összejönne még a kezdő nagy csapat is , 1-re kevesebbet hallani róluk.
szia örülök hogy gyógyulsz
köszi!
remélem hamar menni fog....
Szia !

Jobbulást neked !
Akkor az Immo nem engedi... de hogy lehet akkor megnézni, hogy tényleg ez a baj?...
A leömlőt auto polírozó + cipő fűző , vagy vékonyra hasított ruhával és fogkefével .Azért mert ez van a szekrényben , de a CIF-fet még nem bróbáltam .
ma már kimerészkedtem, nem is kevés időre.... nemrég értem haza... mentem a városban egyet a 4karikással... kezem kezd mozogni, lábam is jobb.... de már megöl az unalom....
hollá....
Mennie kell a K7 ECU-val is, bár azon már kicsit más a szoftver, de attól mennie kell vele.
ahoj all....
Mond meg neki hogy üdvözlöm ! ŐT és CSALÁDját is !
Remélem lasz még túra, most nem akarom kivonatni októbertől a GSR-t, majd csak ha nagy tél lesz !
Üdv Skacok!
Hát megoldódni nem oldódott meg a probléma, de sok lehetséges okot kizártunk.
Még mindig 12e -nél tilt le menet közben (8e az szerintem a másik srác motorja volt ott). És szinte 100%, hogy elektronikus hiba, mivel hátsó tartóra téve elég látványos volt, hogy üresben tiltásig (14-ig, tényleg ott kezdődik a piros ) megy, majd egyesbe téve, a levegőben pörögve 12-nél nem ment tovább...
A túra után kiderül, addig nem pörgetem 11500 fölé.
Sanyinak és Petinek köszi!
ECU cserét nem tudtuk megoldani, kárt nem okozott, viszont nem indult be Petiével - ennek az is lehet az oka, hogy K7-es és már valami kis tuning izé is be van szerelve. Szóval egy K6-os simát ki kellene próbálni az enyémben, ha beindul és normálisan megy vele, akkor megvan a probléma forrása.
Összelehetne egy ilyet dobni?
gyanús, hogy valami elektronika, mert alaphelyzetben nincs vele gond, de terhelés alatt azonnal.

Mi történt Girl?