ma már kimerészkedtem, nem is kevés időre.... nemrég értem haza... mentem a városban egyet a 4karikással... kezem kezd mozogni, lábam is jobb.... de már megöl az unalom....
Üdv Skacok!
Hát megoldódni nem oldódott meg a probléma, de sok lehetséges okot kizártunk.
Még mindig 12e -nél tilt le menet közben (8e az szerintem a másik srác motorja volt ott). És szinte 100%, hogy elektronikus hiba, mivel hátsó tartóra téve elég látványos volt, hogy üresben tiltásig (14-ig, tényleg ott kezdődik a piros ) megy, majd egyesbe téve, a levegőben pörögve 12-nél nem ment tovább...
A túra után kiderül, addig nem pörgetem 11500 fölé.
Sanyinak és Petinek köszi!
ECU cserét nem tudtuk megoldani, kárt nem okozott, viszont nem indult be Petiével - ennek az is lehet az oka, hogy K7-es és már valami kis tuning izé is be van szerelve. Szóval egy K6-os simát ki kellene próbálni az enyémben, ha beindul és normálisan megy vele, akkor megvan a probléma forrása.
motor is ÁDÁM is csúszás az aszfalton ...
Alacsonyabb vízhőfokon /50-60 / is csinálja ?
Ha jól tudom már szelep hézagot ellenőriztek a GSR-eden , ez már így kizárva ! ?
Bár csak összejönne még a kezdő nagy csapat is , 1-re kevesebbet hallani róluk.
remélem hamar menni fog....
Jobbulást neked !
Remélem lasz még túra, most nem akarom kivonatni októbertől a GSR-t, majd csak ha nagy tél lesz !
Hát megoldódni nem oldódott meg a probléma, de sok lehetséges okot kizártunk.
Még mindig 12e -nél tilt le menet közben (8e az szerintem a másik srác motorja volt ott). És szinte 100%, hogy elektronikus hiba, mivel hátsó tartóra téve elég látványos volt, hogy üresben tiltásig (14-ig, tényleg ott kezdődik a piros ) megy, majd egyesbe téve, a levegőben pörögve 12-nél nem ment tovább...
A túra után kiderül, addig nem pörgetem 11500 fölé.
Sanyinak és Petinek köszi!
ECU cserét nem tudtuk megoldani, kárt nem okozott, viszont nem indult be Petiével - ennek az is lehet az oka, hogy K7-es és már valami kis tuning izé is be van szerelve. Szóval egy K6-os simát ki kellene próbálni az enyémben, ha beindul és normálisan megy vele, akkor megvan a probléma forrása.
Mi történt Girl?