A doki azt mondta , hogy tud egy olyan megoldást is , hogy ne fájjon annyira , hogy én levetkőzök , ő meg a kakilómon keresztül valami krémet juttat a vállamhoz . Hol tart ma az orvostudomány ? , ,
Na szóval :
1. Ültünk két órát .
2. Kétszer is megröntgeneztek .
3. Ínszalag húzódás .
4. Izomzúzódás .
5. A kezem felkötve .
6. Motorozás kb. egy hónapra náne . De ez csak a doki szerint !
7. Beszarok úgy fáj bizonyos helyzetekben .
8. Kaptam a vállamra valami matricát amit félnaponként cserélni kell .
9. Autót is csak jobb kézzel tudok kormányozni .
10. Mikor megyünk motorozni ?
Hogy Ti mondig szar hírekkel vártok haza!
GrKrisz! Jobbulást a Hayának! (Te magadtól is rendbejösz! Rakd össze a vasat, a csúsásnyomok nem számítanak, gyere mocival! Ilyenkor menni kell vele, neki is jobb! Ha Tomi tud segíteni, beszélj vele,mert hátha tud valami okosságot. Mégis két kereskedésben is rontotta a levegőt! 70/4103063.
Holnap halnap? Hol is az a talihely? Ildierzsijön!
Igen, megnézetni a z illetékes ker rörségen nincs-e róla már valami, és ide az üzenöfalra is megérne egy kérdést, hátha valaki tud róla valamit Régihaver, szomszéd, kolega, osztálytárs! Nem hiszem, h nem lehet ráakadni!
Szürkére fújt,még márkajelzés sem volt rajta........piroson úgy ment át mint más a zöldön....ezt mondta Grkrisz az előbb telón,de röhög ám azért az állatja,majd bexarik a fájdalomtól,de röhög
ELZAVARTAM ORVOSHO ilyennel nem xabad xórakázni.....
Hát legközelebb inkább motorozni mennyünk! Jók ezek a vezetés technikai napok de 1 elég 1 évbe!Emegyünk x hejre, ott kaja dumcsi, fagyi, süti aztkésöbb haza!
Te kis ügyeletesaljaskodó savazómester,aki még buzi is nagyon!
Tudod...xarjál sünt egy párat egymás után
Vegászho közel van szánfránsziszkó,az a buzik fővárosa,átrándulol oda is egy kis...izére mi?
GRKRISZ, ha tudsz valamit az állapotodról....nem, nem a fejed.....a kezed állapotáról, azonnal írjad ide!
Csak jó hír lehet....
Kenjed befele "Kobralgin" vagy mi a fenével..... nekem a csukló törés után igen jó volt az izmokra....meg a térdemre is, ami elég rossz....
1. Ültünk két órát .
2. Kétszer is megröntgeneztek .
3. Ínszalag húzódás .
4. Izomzúzódás .
5. A kezem felkötve .
6. Motorozás kb. egy hónapra náne . De ez csak a doki szerint !
7. Beszarok úgy fáj bizonyos helyzetekben .
8. Kaptam a vállamra valami matricát amit félnaponként cserélni kell .
9. Autót is csak jobb kézzel tudok kormányozni .
10. Mikor megyünk motorozni ?
Ezt fogják ott a tömegben ritmusra ordítani!
Gekko Gekko Gekko Gekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko GekkoGekko Gekko Gekko
Hogy Ti mondig szar hírekkel vártok haza!
GrKrisz! Jobbulást a Hayának! (Te magadtól is rendbejösz! Rakd össze a vasat, a csúsásnyomok nem számítanak, gyere mocival! Ilyenkor menni kell vele, neki is jobb! Ha Tomi tud segíteni, beszélj vele,mert hátha tud valami okosságot. Mégis két kereskedésben is rontotta a levegőt! 70/4103063.
Holnap halnap? Hol is az a talihely? Ildierzsijön!
reggel mikor felkelek csak jó hírt szeretnék olvasni
kapíse
ELZAVARTAM ORVOSHO ilyennel nem xabad xórakázni.....
Tudod...xarjál sünt egy párat egymás után
Vegászho közel van szánfránsziszkó,az a buzik fővárosa,átrándulol oda is egy kis...izére mi?
Csak jó hír lehet....
Kenjed befele "Kobralgin" vagy mi a fenével..... nekem a csukló törés után igen jó volt az izmokra....meg a térdemre is, ami elég rossz....