Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kíváncsi leszek a vizsgálat eredményére....
De azért lehet érdekelne az az orvos, akinél ti voltatok.
Úúúúúú ez nagyon jó lett, köszi bari!
Szia !
Szia GRKRISZ!
ha gyün valamelyik nyomigyerek hozzám,akkor előtte csöri,hogy bizti legyek ott
Háá mán majdnem megsértődtem . Senki le sem buziz .
Ne buzizzá buzi! Kalimera pusti-mu!
Mi van buzik , észre sem veszitek , hogy itt vagyok ? Álljak székre ?
Ma nem megyek tesa, más dolgom van, de nem arra !
Nyilatkozzá hamar,mert már kixartam magam,és most megyek minnyá fürgyek le,oszt nem netezek...,,..
Mikor gyüssz,ha gyüssz,mert akkorra bemegyek,amúgy meg nem megyek be csak délben...ebédelni... Ha lessz rá lé,még nem tudom,legfeljebb kihagyom az ebédet..... na xóval mikor jönnél?
És a külömböző feladatoknál sem égtünk be szerintem, söt kiderült,h van köztünknéhány egészen ügyes motoros!
Nálad vótak a szeletelőeszközök bari! Csinálhattál volna egy kis soronkívüli filézést, nevelő célzattal
Szasz, vaze mireelöszeded magadat a vackodból, már kettőt lenyeltem!
Hi DrOldklu!
Azé kemínyek voltak a srácok,hogy kiharculták a flamót
Nagyon fincsi volt,Köxikee
Persze, h jól,csak a konyha köröl kialakult helyzet mármár aggasztó volt, mindha pont senki nem tudta volna, h éppen mi van! Én is ebbe a kategoriába tartoztam, sajnálom, de így elsőlátásra -rajtad kivül- nem tudtam, h kitöl szémithatok segitségre, vagy kihez fordulhatok kérdéssel, ez nagyon zavaró volt!Sajnálom, h ez a része így alakult, de a kajánál a sarkadra álltál és bekajáltattál bennünket!
Kézcsókom a Hölgynek is!
Jó reggelt,szép napot savazómesterek,hogy a gyikotok száraggyonlémár!
Hányra kéritek a 4 KV t,ti rőzsérevalók?
Jó reggelt KLÁN!
Remélem, hogy tegnap Tökölön jól éreztétek valóban magatokat!
Tele adrenalinnal mentetek haza és otthon az asszonyoknak is juttatatok belőle! (EINSPRITZ SISTEM! )
A képek jók, GECCO alá nagyon illik a roller! Hány lóerős?
Jó Napot Mindenkinek!
Henti lerendezi a gigátok, he nem rakjátok fel a többi képet is!
túlzásba esel Barim
Lehet,h a farka is
azóta Gekko ujja is kinőt
Tomassa lelépet a hátsó lámpámal ,,,,,,, aszt mondja kb 2-3 hét,,,,,ennek 2 hónapja
Na hála Istennek, nekünk nincs ilyen szerencsénk! Patrik kruppos volt, még tavaj is volt vele 1 hetet H-ba, a krupp gyakran vált át aszmába,vagy bizonyos allergiába, az orvos azt mondta, h a kruppot kinötte, nincs allergiája és 1értelmüen nem aszmás! Cééép, de akkom mi a baj? válasz erre: