Amikor másodszor is perecelt , és utána elhúzott , mi hülyék utána szaladtunk , merthogy előtte piros volt a lámpa és autók is álltak . Átment a piroson úgy , hogy egy zöld peugeot-nak majdem nekiment . Utána nem egy piroson .
Jók a képek, csak dühitöek! Mostmár mia faxt tudsz csinálni file, járod a környéket, hátha jön megint, á azt a robogót is, ha esze van forróföldig ássa a mocsok geci! A Hojis +oldást kell alkalmazni,amit a napokban írt, kulcsot kivesz, elrak, lehet várakozni a szerv kiérkezéséig! És 1-2 nyugtató nevelö öklös belefér, nem szegyen a pirosos orr, ha nema tiéd!
Én sem bántásképp írom meg okoskodásképp, de egy robogóval lelépni az kicsit meredek, basszus, amikor lelépett, mennyi ideje lett volna míg felpattanja a motorra és utánamenj? fél perc? Azalatt jóha 2-300 méter előnye lett volna, neked ez egy gázfröccs. Sajnálom az esetet, de én tuti utánamentem volna. Vagy ha féltettd a motort, állíts meg valakit és azt küldöd utána..
Félre ne értsd, nem okos akarok lenni utólag....
De azért látszott, hogy egyértelműen menekülni próbált...
Azért nem fordult meg a fejedben, hogy menekül, mert te magad egy korrekt felelősségvállaló ember vagy......alapból nem feltételeztél mást róla sem. Sajnos kár....
Ezért kell sajnos előítéletekkel fordulni "ember"társaink felé...
Nem hittem el a szitut , hogy ilyen megtörténhet . Üssek meg egy ötven kilós gyereket ? Háát , ha mondjuk akkora lett volna mint te , akkor talán . Mondjuk akkor nagyon !
Utólag én is okos vagyok , de nem volt még ilyen szitum . Az az igazság , hogy a motorommal voltam elfoglalva , meg sem fordult a fejemben , hogy tiplit vesz a kisgyerek .
ilyenkor ki kell venni a kulcsot a robeszből, ha púposkodik ő üssön először, és legyen tanúd, plussz ne nagyon verd meg.
Részvétem. Sajna így hogy semmid sincs.....
Ez csak az helyszín elhagyásának megakadályozása lett volna.
Maci majd mondja a lehetőségeid....
Akkor meg megfogtam volna a motorját én nem engedem el.....az nélkül csak nem ment volna el.....
....az nem önbíráskodás vagy igen?...a robogó sérelmére?
Most mondhatod, hogy te akkorát döntöttél, hogy a lábtartó tövéig lekopott a tüske...
Bazze...nagyon felbosszantottál, hogy hagytátok elmenni a kocsogot!
Kétszer feküdt..... már első után is, de főleg a második után, mikor egyértelműen menekülni próbált....biztos felrúgtam volna motorostúl és a nyakán állva megvártam volna a rendőrt! Lehet nem is 50 ccm-es volt......
Nincs térfigyelő a sarkon?
Az ilyenek még a mozgólépcsőn is mennek ha menekülni kell
De azért látszott, hogy egyértelműen menekülni próbált...
Azért nem fordult meg a fejedben, hogy menekül, mert te magad egy korrekt felelősségvállaló ember vagy......alapból nem feltételeztél mást róla sem. Sajnos kár....
Ezért kell sajnos előítéletekkel fordulni "ember"társaink felé...
ja. Fogd nyakon, és verd le, ha erősködik, de szerintem odaáig nem jutott volna el.
Nézz szét a robogó is motor topikban, hátha ráakadsz a roberszra.
Részvétem. Sajna így hogy semmid sincs.....
Maci majd mondja a lehetőségeid....
Akkor meg megfogtam volna a motorját én nem engedem el.....az nélkül csak nem ment volna el.....
....az nem önbíráskodás vagy igen?...a robogó sérelmére?
Bazze...nagyon felbosszantottál, hogy hagytátok elmenni a kocsogot!
Kétszer feküdt..... már első után is, de főleg a második után, mikor egyértelműen menekülni próbált....biztos felrúgtam volna motorostúl és a nyakán állva megvártam volna a rendőrt! Lehet nem is 50 ccm-es volt......
Nincs térfigyelő a sarkon?