Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Krisztos, a ToszósKrisz
A szemem nem fáj . Mostanában mindent kakilón keresztül gyógyítanak ? , ,
Nincs " leon-tosz " Krisz-tosz !
Retinakorrekció kloákán keresztül? Az sem rossz mi?
" csak férfiként szeret " ! , ,
A tapasz amit rádnyomtak,az Görögországban Leontosz néven kapható,melegiti a felületet( ),na ha eddig nem vótá elég meleg,majd most leszel,mert Leon tosz
Ez igy van! Engem meg lebaxott,hogy mit rinyálok,nincs semmi bajod,és haragvását fejezte ki ! Ne legyek csaj,azt mondta....
Csak férfiként szeret
Azt mondta , hogy ez a legjobb megoldás . ,
Na ezért vetkőztél 2xer pusti
Nagyobb cicis nincs ?
Szeretném elmondani , hogy a Nopara a legnagyobb buziii ! Felhívott most reggel és nem azt kérdezte , hogy hogy vagyok , hanem , hogy hogyan vált be a tapasz ! , ,
Hello mindenki ! Szia Gino .
GRKRISZ gyógyulj bazze.....küldöm a segítséget!
Szia!
Ott van Motopityu előzményében....
Odamenni igen, leszámítva a benzinköltséget...... a fogyasztás már fizetős
HEY: Riderek. Krisz . Na lehet előítélkezni a kis pöcsökről. Nem akarok ge........ lenni de amikor autóval vagyok szoktam k.anyádozni rájuk.

Ingyen van?
jóreggelt hol a tali ma melyik shell kúton megyeri hídról visszafelé ne hagyjatok itt !
bukó hogy nézett ki? Gyerek?
Dikk mán jó reggelt!

Krisz....monnyad Yvettnek, hogy gyertek C'mon Opellel...
Szia GRKRISZ!

Akkor részedről lőve a mai dolog?

NEM ÉRDEKEL......JÖSSZ ÉS KÉSZ!
na jól van
nincs itt nagy gond bammeg nem mondták neked hogy 220 kiló a paripa és hogy ne kapkodj előtte legalább nyomtál volna pár fekvőtámaszt ahogyan mutattam
este majd viszek neked rá jó kis cuccot amitől helyrejön de mi tutira késünk mert 5,20 körül tudunk indulni
Mekkora pöccs vagy,semmi komoly baja nincs,ne ríjá mán
Gofriné elaludt . Amit a vállamra kaptam matricát érdekesen működik . Most ráteszem a kismicsodámra , kíváncsi vagyok az is elzsibbad-e ? Ha jó lesz akkor eladóak 5000 / db . , ,
Az előbb próbáltam zoknit felhúzni . Aki még egyszer azt mondja , hogy rövid a lábam kinyírom . Hosszú selymes manőken lábaim vannak , nem is értem el bal kézzel a végét .