Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De az enyém jobbról egyedi .
De ez a kis görény lehet, h holnap másnak okoz bajt éppen innen valakinek, pont azért mert meg lehet úszni a felelöségre vonást! Na ezért kéne+fogni!
végül is igen akkor az enyém is az.legalább látszik hogy használom,nem csak a garázsban áll
Szia ! Nem érdekes , szarok rá . Egyedi a motorom .
Krisz!sajnálom ami történt
Ha most ki lennék akadva nagyon , nem itt ülnék a számítógép előtt .
Hagyd , utólag sosem jó, semmi , de köszönöm . , Tanultam belőle , senkinek sem lett nagy baja , ez van .
Én dolgozom, file.....után na megy megyek begyűjtöm a miniMotoGino-t a bölcsiből....

Egy darabig biztos nem mutatkozik azzal a motorral a gyerek....vagy egyből átfesti.....ha nem akarj a a dunába dobni
Na akkor aki ráér most mindt én, fussunk össze ahányan csak tudunk a lehető legrövidebb idön belülés mennyünk kia helyszinre ér járjunk körbe, kérdezösködjünk, nézzünk be a házakba gangokra, szegyük elö! Mit szóltok hozzá? hívjatok 5 perc és beöltözök, de akkor mennyünk tényleg!
Balfasz voltam .
Megfogtam a kiskriszt rögtön , hidd el !
Balfasz voltam .
Csak azzal törődtél, amit szeretsz és közel áll hozzád....
Balfasz voltam .
Mondjuk ez is reflex....
Én is még 2 helyen törött csuklóval azonnal felállítottam a motorom a dupla csavaros sajtos perec után.....
Nem tudok semmit . Én fasz , a saját motorommal voltam elfoglalva , olyan szarul nézett ki .
Mi nem leszünk túl......
Amit tudsz a ruházatról, motorról....írjad felfele......
Nem tudom , de már nem érdekel . Én voltam a hülye , hogy így gondolkozom . Nem lett bajom , az anyagi részén csak túl leszek .
Még akkor is, ha normálisan lekezelődik a dolog...sosem árt
Vissza kellene menni szétnézni kamerák ügyében, ha van kamera akkor irány a rendőrség. Környéken lévő boltokat ha van akkor meg körbejárni nem-e szokták látni a robogóst
Máskor egyből fénykép a motorról és a vezetőjéről...... ez nem utólag okoskodás....én minden esetben 1000x elmondom az Évának, ha bármi van, azonnal fénykép vagy videó!
Ezzel én is így vagyok....
mi a pontos cím?
Nem tudom , nem járok arrafelé .
áá egyre jobban idegesít, meg kéne találni a kis patkányt..