Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak nehogy ki irja az orvos betegállományba
mert akkor aztán olvashatjuk a hüjeséget egész nap
Most segítségre szorul....bizos jól esne neki, ha valaki kitörölné neki.....fájó kézzel nem tudja.

GRKRISZ..... jó lenne ha valahogy jönnél holnap...
Kocsival? Yvett jön....jöjjön! Kocsival...Krisszel....
Nemáhogy arra nem jön el, amit és találtam ki....
Szia !
Rajtunk múlik csak...
Délután, amikor beszéltem a GR-rel, azt mondta kicsit fáj a válla, de nem vészes! Akkor arra gondoltamezzel itt még nincs vége a dolognak, vakami még lesz! Egész pontosan, h meglesz a szarházi, valahonnan előhúzzuk közösen. De, h a Krisznek baja legyen azt még álmomban se! Kemény vagy Krisz, kapd össze magad, ha segitségre van szükséged akkor hívj, írj , kiálts megyünk!
a baja nem komoly, hanem egy város.....és nagybetűvel írják, így ni: Baja
Ezt az önfeláldozást fndi !
Levágtad a sajátod, hogy kávéba tudd rakni?
Bár van valami PhotoShop tuti, mert kb. 10 szeresére van nagyítva, mint amilyet a gekko mesélt....
Gusztustalan vagy.... ,így betemetni azt a faszt
Pusti de most ne pojénykoggyá f@szkalap,me most aggódom a Görögért,remélem nem komoly a baja.....
GRKrisz gyógyulj itt van hozzá egy kv külön neked
Szia Tiberius bácsi! Jó volt az a Tököli töketlenkedés mi? Remélem máskor is lessz hasonló
Nem tudtam, hogy te állsz......persze biztos csak spontán.....örülsz, hogy egy kicsit valami más is merev lett a sánta ujjadon kívül....
Bazze...... akkor ő tuti nem jön holnap

Gyógyulj GRKRISZ!
Gino,Te néha egyre hülyébb leszel állandójan... hol látol Te itt ülő embert? ráadásul többesszámban
Na azéé
basszus
Szóval személyi sérülés is történt? Remélem elkapják valahogy a kis genyaládát!
Jobbulást !
Rossz hír!
Grkrisz válla bedagadt,nem tudja mozgatni a bal kezét,most viszi be Yvett az ügyeletre.....megrándult amikor félkézzel felkapta a földről a Hajabuxát
Ha ennyire leültetek, akkor lassan megyek én is.....kiszorultam a konyhába és már csak 35% a fennmaradó energia az akksiban....

Látom, a remegős kezű videózás óta már ittál...nem is keveset!
Nem viszek senkit, mindenki jön a motorjával...vagy ahogy tud...
Én megyek elől, megmutatom nektek, hogy hol lehet enni és én megyek haza vajas kenyeret enni.....
#80633 hsz, amire kérdeztél....nézd át
hánykor, hol, mi van?
holnap Ginó elvisz mindenkit kajálni aki jön és utána egy fagyi
Nem maradtál le, holnap lesz......
lemaradtam. Mi ez?
szerintem is az lesz Vörösvár-üröm