Augusztusba pont egy kiló ment be a tarcsiból! volt szabi is, móka kacagás, erre-arra, pancsi, himi-humi, de még így nem jártam, h a tarcsit kellett volna koptatni! Viszont a vw törlesztöje 36 helysett 27!
Gino!nekünk a kölök is volt allergiavizsgálaton és a teszt 12-ből 11-re allergiásnak mutatta! aztán elvittük "maszek" dokihoz ahol kiderült hogy csak a mogyoróra.kap rá gyógyszert és azóta semmi baja
Én úgy gondolom, h ha az én álltalam szabott feltételekkel (mindig ott vagyok, védöruházat, zárt v enyhe forgakmu szakasz, mérsékelt tempó) sokkal biztonságosabban lehet "motoroztatni a gyereket", mindha titokban havernak, ennek-annak a motorjával,felügyelet nélkül jampiskodnának! Gino a küszöbön az idő amikor már mondani fogja, mondani IS fogja a fiad, h ebben in rád akarok hasonlitani, meg ezt is úgy akarom csinálni ahogy apa!
Sajnálom csorikámat, remélem találnak valamit az alergia vizsgálaton, aszt mondják az a jóeset mert onnantól kezdve tuggyák kezelni vele! Sajnaa miénknél már harmadggyára semmi, a gyerköc meg minden ébredés után krákog tüsszög, meg csillog a szeme!
Nekem se vett senki motort...az öregem se, mert nem bírta volna elviselni, hogy azzal történik velem valami, amit ő vett nekem.
Így aztán estem akkorákat más motorjával....