Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma nem dolgozom amint látom lesz ma motorozás mert szuper jó idő van
Augusztusba pont egy kiló ment be a tarcsiból! volt szabi is, móka kacagás, erre-arra, pancsi, himi-humi, de még így nem jártam, h a tarcsit kellett volna koptatni! Viszont a vw törlesztöje 36 helysett 27!
Gino!nekünk a kölök is volt allergiavizsgálaton és a teszt 12-ből 11-re allergiásnak mutatta! aztán elvittük "maszek" dokihoz ahol kiderült hogy csak a mogyoróra.kap rá gyógyszert és azóta semmi baja
, , , , , , , , , Ez a kiscsákó tud köszönni ! Szia !
Hello mindenki ! Szia Gino .
nem panaszkodás csak mondom
neeeeeeem!+keresni sokkkkkk + ingyenes suli 25ezer,szerdán Hring 20ezer+csekk............
Én úgy gondolom, h ha az én álltalam szabott feltételekkel (mindig ott vagyok, védöruházat, zárt v enyhe forgakmu szakasz, mérsékelt tempó) sokkal biztonságosabban lehet "motoroztatni a gyereket", mindha titokban havernak, ennek-annak a motorjával,felügyelet nélkül jampiskodnának! Gino a küszöbön az idő amikor már mondani fogja, mondani IS fogja a fiad, h ebben in rád akarok hasonlitani, meg ezt is úgy akarom csinálni ahogy apa!
jó reggelt!
Nagyon nem szeretném.... hülyén néz ki, de nem szeretném, ha motorozna. Veszélyes! Elég ha az apja hülye!

Nekem se vett senki motort...az öregem se, mert nem bírta volna elviselni, hogy azzal történik velem valami, amit ő vett nekem.

Így aztán estem akkorákat más motorjával....
Ennyi minden csak 40e? Nem sok .....
az még hagyán de a citron:olaj csere,váltó oil csere,vezérmü szíj,klima,generátor,szervó szíj csere,vízpumpa csere,gömfej csere.kb 40ezer
pfffff vaze, pihizd ki magad!
Sokáig nem húzza már, 4-5 év azt vehetem az elsö röcsöget a popsija alá! Majd meglátjuk, h a vörös mit szólhozzá!?
1edül voltam nélkületek
na én is +kezdem a napot!Páty(Kalifa)aszalt cucc,kiskutya állatorvos,fodrász,autó a szerelőhöz,évnyitó....... éljen a szabadnap
Hát igen, a Patrik -ok .....
a faszt Tegnap például 4ezerért vett gyógyszert és semmi ,taknya-nyála egyben
http://www.sportmotor.hu/motor... azért a Patrik sem semmi Ma már évnyitó a pujáknak
Sajnálom csorikámat, remélem találnak valamit az alergia vizsgálaton, aszt mondják az a jóeset mert onnantól kezdve tuggyák kezelni vele! Sajnaa miénknél már harmadggyára semmi, a gyerköc meg minden ébredés után krákog tüsszög, meg csillog a szeme!
elvileg mi föztünk volna hentivel,csak változott a progi
nekem anya van így,1-2órát alszik egész éjjel,útána meg meló estig
Motorral? Minek? A zőccséget kocsi vitte, nem?
Tökölön 5.30-kor indultam itthonrol