Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem éreznék együtt akkor az mondanám, lám hanyatdöntött valami szőke fiucska! De nem mondom, inkább csak azt, hogy sajnálom!
na indul a favorit filmem. később még jövök. addig jók ne legyetek az nem kifizetődő
Jó Estét !

GRKRISZ Én is sajnálom ami történt veled !
Ma megrendeltem előre 1 új gumit / Continental Sport Attact felszerelve 26500 Ft /
Meló után lemostam a GSR-t , ebben az évben elősször
A láncot is alaposan Brigéciol + fogkefe
Néztem az első kerék kiszereléséhez 19-es imbusz kell, nekem + 16-os a legnagyobb a készletben.Intéznem kell 1.et !
Legalább +zsírzom az első kerék csapágyakat is.
arra gondolsz egyre nagyobb lesz
akkor lessz party
bazdmeg ez nőőőőőőőő
Ő Lacika
nagyfarkú medveLászló
Hát nem ismered?
Pedig a családtagod....
who the f...is Lacika?
nem megy a service bíznice
Nálunk most nincs sok meló....így rájárok a műhelyben lévő gépre
Itthon több a tennivaló
nah látom mindenki a munkahelyén kummant csak és nyomja helyette a fórumot most meg el vagytok tűnve akkor lefoglalom magam egy filmnézéssel (lacikával ) mielőtt olyat tennék amit ... később is megtehetek
Jó az este!Hello brigád!
ja. Az anyjáét
gyűrött barack istenem de édes jófej gyerkőcöd van gino olyan rosszcsontnak kinéző "még a szeme se áll jól" típusú vajon kitől örökölte h nem áll jól
Bammeg....... nagyon eszi a gyerkőc azt az aszalt sárgabarackot, amit adtál neki!
Mondjuk ő "gyűrött barack"-nak hívja....
Helló mindenkinek!
Krisz! Most olvasom mi történt Sajnálom
A lényeg,hogy neked semmi bajod
Krisszel beszélten, Ő leszarja, hova pezsegjek
hol mikor

Marci tőlem is mehetünk, csak érdektelenség miatt kevesek vagyunk igy
Elmentem alukálni . Fikázzatok nyugodtan amíg alszom , de nekem ez volt a motoros tanulópénzem . Ez van .
Majd jól megnézem ha meg lesz...
na igen,meg ugye egy suzuki DL-t is felborított.annak a gazdáját sem irigylem .és még ki tudja mi lehet a rovásán a srácnak
Rendeltem flycamone 2-öt