Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

peremig
Lattam a hatsokerekes 7-est telen hogyan vezeti a sok elektronika. Sot benne ultem :) Siralmas. Persze elektronika nelkul meg szarabb lenne nyilvan.
Lehet ki tudok menni vasárnap.....
Majd jól levideózlak benneteket a pálya széléről.
ez olyan LFP-s volt pillanatra aztat hittem ottan vagyok,,,,de nem elég ami ott megyen,,,,, csak buzik egy rakáson,,,,,szerencse én nem vagyok az,csak beugatok a sok repliaratyinak

de állítólag a Gino az megfertőződőtt és egzakt buzi lett
Az kiabál, akinek a háza ég!
buzik
7-esben is van öszkerékmeghajtású....no meg rogyásig van eletronikával....nyomatékszabályozás...kipörgésgá
tló...menetstabi
télen ezek vezetik a kocsit
Majd máshogy hívjuk , ha zavar ez a vulgáris kifejezés ! ,
Értem én... hozzá jársz, mert őt megujjazhatod....
Ha ez a feltétel, akkor hozzám nem fogsz jönni kvzni!
Hat izlesek es pofonok, nekem az auto negykerekmeghajtasu :)

En elsosorban telen kozlekedek az autoval. Haveormnak van egy 2 eves 7-es bmw-je, es siralom telen :)
Maga csak ne kételkedjen a szavamban ! Alvásidőmben járok a hétujjúhoz kávézgatni , mert nem bírom látni ahogy bénáskodik ! Lassan már megtanulok telefont is javítani ! , ,
Akkor jó ! Én nagyon sokat költöttem rá akkoriban , és nem adta azt az érzést egy hónap után , mint amennyit ráköltöttem . Jó döngetést vele !
Közöd?
mit hápogsz?
Hej GRKRISZ!

Nálam nem lesz ilyen,,,érzi mennyire imádom,,,meg ennél szarba-fosba van már minden,,,20ért van bontásra komplett autó,,,nem elsz Baltazárral semmi gond,,,,,,,vigyázolok reá
nem cúnyán mondolódól
Annyi , és huszonöt perc futamidő ! , ,
20 liter/100 km....persze....
Szia ! Telekjárat volt ma munka után . Aludnom is kell néha .
Szia alacsony !
Szia hiábahívlaknemjösszpedigjóidővolt!
Hejj Kykee ! Én már voltam bmwbuzi , de a szervizelése elvette a kedvem tőle . Hayabusa mai fogyasztás : Bp. Nagykőrösi út-Dunaújváros kb. 80 km : 5920 huf. , ,
Dehogy bántom, imádom a hörcsög képét Káj nagyon sajnálom,h vsnp nem lehetek ott, tuti lesz még alkalom,h lássalakpájázni, de eztmost a sors akarta így!
Szedd össze magad 29-ére lesz 1 kis topikos buli ghyere fel, kimegyek eléd az állomásra , ha akkor nem jössz akkor megint én megyek az is tutti! Dumálhatnánk1 jót +int!
JÓCCAKÁT MINDENKINEK!