Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor csak elveszett....
ma egész nap motorszerelés volt itthon napirenden....közben ellopták a kutyánkat ami aztán meglett szerencsére.és ahol volt ott legalább adtak neki vacsorát úgyhogy ennyi előnye volt
na a bikiniben motorozásról annyit,lehet gyorsan beengedett,had menjek csak ne lásson
akkor szépen mosolyogtál.... vagy bikiniben motoroztál oda a jegyszedőhöz
ááá,tudta ő a turpisságot szerintem
A jegyszedő meg süket volt és vak....ugye?
Bankkártyát elfogad?
Hol húzza le?
Naaa....neeee..........ne mond, hogy letolja a gatyáját és lehúzza a seggénél?
Még nem mentem vele , csak nézegetem ! ,
csak szombaton legyen legalább jó idő.a Monostori erődben lesz az ámerikai autó tali.a V2-es motoroknak ingyenes asszem,tavaly is az volt és a hayát is annak nézték mondtam a jegyszedőnek,nem látszik az idom alatt a blokk,de V2
Nálam legyőzte a szégyenlősségét , már a bankkártyámat is elfogadja a buzija ! , ,
Nem az volt a kérdés, hogy hány másodperc egy óra....
3600 !
na hány km-t tettél már az új masinába?
Nekem is lóg egy kínaival......de amennyi ideje már....lassan egy egész család(i) lesz...
a sánta olimpiás (4 karika 5 helyett....meg egy sorban ) tökhéjal volt....
Mostanában tisztára olyan lett, mint a lámpánál kéregetők.
Amíg ott volt nálam, az egyik keze...asszem a bal.... mindig maga elött volt vízszintesen, tenyérrel felfele.....
Én ezt látva jószándékúan akartam bele tenni néha ezt-azt.....mert hát láttam a kéztartásán, hogy kéreget....testbeszéd...mert mondani nem meri....
aztán amikor majdnem sikerült a kezébe adnom amit szántam neki...akkor meg elrántja a kezét, hogy mégsem.....te érted?
Kéreget, aztán meg nem kell.....
Szia motortesócsaj !
Fndi-Tata ? Tata-Fndi ? !
mááá megint vihar?kezdem unni egy kicsit,elvégre nyár van vagy mifene
A hétujjúhoz kell mennem ebédelni , mert egyedül nem tud még rendelni sem !
" Bezzeggekko " motorral volt , nem a hykomatautomatanégykarikásaudival ? ,
pedig kévézés nélkül nincs kávézás
Holnap jössz? Délben vihar...