ma egész nap motorszerelés volt itthon napirenden....közben ellopták a kutyánkat ami aztán meglett szerencsére.és ahol volt ott legalább adtak neki vacsorát úgyhogy ennyi előnye volt
csak szombaton legyen legalább jó idő.a Monostori erődben lesz az ámerikai autó tali.a V2-es motoroknak ingyenes asszem,tavaly is az volt és a hayát is annak nézték mondtam a jegyszedőnek,nem látszik az idom alatt a blokk,de V2
a sánta olimpiás (4 karika 5 helyett....meg egy sorban ) tökhéjal volt....
Mostanában tisztára olyan lett, mint a lámpánál kéregetők.
Amíg ott volt nálam, az egyik keze...asszem a bal.... mindig maga elött volt vízszintesen, tenyérrel felfele.....
Én ezt látva jószándékúan akartam bele tenni néha ezt-azt.....mert hát láttam a kéztartásán, hogy kéreget....testbeszéd...mert mondani nem meri....
aztán amikor majdnem sikerült a kezébe adnom amit szántam neki...akkor meg elrántja a kezét, hogy mégsem.....te érted?
Kéreget, aztán meg nem kell.....
Hol húzza le?
Naaa....neeee..........ne mond, hogy letolja a gatyáját és lehúzza a seggénél?
Mostanában tisztára olyan lett, mint a lámpánál kéregetők.
Amíg ott volt nálam, az egyik keze...asszem a bal.... mindig maga elött volt vízszintesen, tenyérrel felfele.....
Én ezt látva jószándékúan akartam bele tenni néha ezt-azt.....mert hát láttam a kéztartásán, hogy kéreget....testbeszéd...mert mondani nem meri....
aztán amikor majdnem sikerült a kezébe adnom amit szántam neki...akkor meg elrántja a kezét, hogy mégsem.....te érted?
Kéreget, aztán meg nem kell.....