Mert Ő a KIRÁLY. Gino papa www. ...................... hu- Matahari vagy mi faxom. Most értem haza félórája kaja, süti vörösborral leöblítve. Lehet, h sex is lesz? Ha csak elnem kezdek Xbox 360 ozni mint a gyerekek. Gino please led cím
Jó napot kivánok!lássak egy gyors osztály vigyázt! Jólvan leülhettek gyerekek!
Örömmel látom, Kakucsi szük csapat, és a többiek is +vannak, grat mindenkinek Vaze a nyár első motohenti nélküli hétvégémen vagyok túl, bátran mondhatom qrva szar volt!
Milyen csodahűtőd van neked, hogy tele van nyákkal?
Főleg 67ezressel....
Na és mitől megy tönkre.....mert azt kellene megfejteni, nem hinném, hogy az a normális, hogy cserélgetni kell benne ezt-azt X idő után.
Márka, fajta féle?
na, 67.000-et hagytama a hűtőszerelő zsebében alkatrészre
Kéne egy ügyeskezű elektronyos szerelő, aki kimér két kicserélt nyákot, hogy mi ment el rajta és azt cserélné. Hogy legközelebb csak cserélnem kelljen. Valaki ismer ilyet?
kettőfél és odaadom a bontottat, öncsé amennyi kell.....
(508 ml száranként, vagy 114 mm a felső élétől a szint)
Örömmel látom, Kakucsi szük csapat, és a többiek is +vannak, grat mindenkinek Vaze a nyár első motohenti nélküli hétvégémen vagyok túl, bátran mondhatom qrva szar volt!
Nem tommég mi dolgom van szeeda meló után...meglássuk
Főleg 67ezressel....
Na és mitől megy tönkre.....mert azt kellene megfejteni, nem hinném, hogy az a normális, hogy cserélgetni kell benne ezt-azt X idő után.
Márka, fajta féle?
Kéne egy ügyeskezű elektronyos szerelő, aki kimér két kicserélt nyákot, hogy mi ment el rajta és azt cserélné. Hogy legközelebb csak cserélnem kelljen. Valaki ismer ilyet?
Ja sziasztok