akkor tuti buzi lennék,,,,,,,mármint ha eladnám megmarad,,,majd jól re fogom magam habilitálni,,,,azt akkor motojozok sokat megint,,,,,apropopó,,,,,VASÁRNAP KAKUCS ! ! ! !
örülök hát,,,de naon,naon,,,,,rádásúl,most volt több lehetőségem megnézni mit megy,,,,hát,hgúúú bazdmeg,,,,gsrrel nem tudnék lelépni előle autópályán fogyasztás,11000huf/439km.....bmwbuzi vagyok
Hello sziasztok szevasztok!
Ennyit magyarországról,,,bejelentés nélkül,6 óra alatt a BMWm levizsgáztatva,zöldkártyáztatva,eredetiségvizsgázt
atva,,,,,,,500euróért,,,,,,éves biztosítás 180euró,,,más nincs, ennyi,,,,,,csak menni,meg tankolni,meg menni,meg tankolni,meg menni meg tankolni.......ha valakinek van olyan autója,mait használna,de a magyar törvények miat sokban lenne,tudok segíteni,,,,
ja,gépjárműre xól a dolog,majd megírjuk a levelet,aztán majd meglátjuk,ha el lehetne húzni kb 2 hónapot,akkor ok lenne,és ha csak A kat tiltás lenne,a 45 mellett.......na majd kidolgozzuk a levelet....... szerinted mi a max enyhítés amit ki lehet hozni belőle?
azt hittem qtyaütő vagy ,de be kell látnom ,hogy kapiskálod ezeket a dolgokat rendesen tehát akkor bocsi
én koccolok csucsukálni
hujuj,,,ki szivta?hol és mikor?,,,,,,vigyázz a hátad mögött,,,,,azt az üldözési mániás buziját
hejj Gekko
Ennyit magyarországról,,,bejelentés nélkül,6 óra alatt a BMWm levizsgáztatva,zöldkártyáztatva,eredetiségvizsgázt
atva,,,,,,,500euróért,,,,,,éves biztosítás 180euró,,,más nincs, ennyi,,,,,,csak menni,meg tankolni,meg menni,meg tankolni,meg menni meg tankolni.......ha valakinek van olyan autója,mait használna,de a magyar törvények miat sokban lenne,tudok segíteni,,,,
...valami óvatos MOTOROZÁS holnap ? ?
Mindenkinek!
azt hittem qtyaütő vagy ,de be kell látnom ,hogy kapiskálod ezeket a dolgokat rendesen tehát akkor bocsi