Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia ! Beszéltem már a kufárral , de a holnap nekünk nem jó , mert máshol leszek nagyon részeg ! ,
Hello mindenki ! Szia mostkávéztamGino .
Ja GRKrisz hívd vissza a Kufárt a sok 999 -es végű számon ha még nem ért el
szépen bántsátok egymást !

én koccolok csucsukálni
Messze vagy azt örülsz,h nem tudlak bántani! Most ez teccett?
ne essen,,meg senki se,,,,hopp én nem megyek,mert ott akkor esik valaki
szépen beszéljél,hogy nekem is tetszen

hujuj,,,ki szivta?hol és mikor?,,,,,,vigyázz a hátad mögött,,,,,azt az üldözési mániás buziját
még az is megeshet,hogy Kakucs
Ne szívd a vérem pióca geci!
akkor tuti buzi lennék,,,,,,,mármint ha eladnám megmarad,,,majd jól re fogom magam habilitálni,,,,azt akkor motojozok sokat megint,,,,,apropopó,,,,,VASÁRNAP KAKUCS ! ! ! !
na látod, még 1 érv hogy el ne add
hülye baromökör simabuzi? ....csak hát van motorom
ültem,nem jött be,,,BMW az BMW akinek van,tudja miről beszélek
arra meg már gondolni sem merek, hogy mi lenne ha nem lenne autója
Ha beleulnel egy S6-ba, akkor meg audibuzi lennel :)
örülök hát,,,de naon,naon,,,,,rádásúl,most volt több lehetőségem megnézni mit megy,,,,hát,hgúúú bazdmeg,,,,gsrrel nem tudnék lelépni előle autópályán fogyasztás,11000huf/439km.....bmwbuzi vagyok

hejj Gekko
örülök, hogy örülsz béby
Hello sziasztok szevasztok!
Ennyit magyarországról,,,bejelentés nélkül,6 óra alatt a BMWm levizsgáztatva,zöldkártyáztatva,eredetiségvizsgázt
atva,,,,,,,500euróért,,,,,,éves biztosítás 180euró,,,más nincs, ennyi,,,,,,csak menni,meg tankolni,meg menni,meg tankolni,meg menni meg tankolni.......ha valakinek van olyan autója,mait használna,de a magyar törvények miat sokban lenne,tudok segíteni,,,,
fent van az első képsorozat
köszi bari
Holnap jó idő várható

...valami óvatos MOTOROZÁS holnap ? ?
Szeva mindenkinek! Megjöttem a züllésből és az alkohol túrámból!
Mindenkinek!
fényképezd be.
ja,gépjárműre xól a dolog,majd megírjuk a levelet,aztán majd meglátjuk,ha el lehetne húzni kb 2 hónapot,akkor ok lenne,és ha csak A kat tiltás lenne,a 45 mellett.......na majd kidolgozzuk a levelet....... szerinted mi a max enyhítés amit ki lehet hozni belőle?
azt hittem qtyaütő vagy ,de be kell látnom ,hogy kapiskálod ezeket a dolgokat rendesen tehát akkor bocsi