Ej de kva jó volt a tegnapi Ring... egyre jobban megy, bár Petit nem tudom megfogni (persze, aki nyaral az kipihent... ), Tutisról nem is beszélve... Macival meg csak a parkolóban futottam össze állandóan, lehet, hogy nem is járt a pályán, csak dörzspapírral majrécsíkot tűntetett el.
És a térdkoptatóm is leért már, szokni kell az érzést, furcsa volt...
Viszont új csúcsot mentem Budaörs-M3 kivezető Shell kút, 25 percen belül a nem kicsi dugóban.
A nagy túránk időpontja, útiterve végleges lett, szeptember 13-án indulás, két hét, ebből egy újra Szardínián.
GrKrisz!
Ez az egymásnak írogatott igazolás nem is olyan rosz dolog!
Ebböl még ki lehet hozni valamit!
Pl:: Te írsz egy igazolást Erzsinek, hogy holnap 2-kor veled motorozok.... NA?
Szia gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben gyere ma kávézni délben !
Jó reggelt ! Tegnap délután " láttál " a Bah-nál , Gekko előtt ? Akkor jó ! Abban az idősávban éppen Anyával szerettük egymást nagyon ! , , Kezdtem elhinni , hogy tényleg arra jártam tegnap ! Így visszagondolva , nem is jöttél a " lányoddal " motorozni a múltkor ! , , Erzsikét csókolom !
Krisz!
Bocsánat, de csak a narancs Hayára figyeltem, és mivel a Gekkohoz igyekeztem, gondoltam, hogy Te vagy és Te is hozzá tartasz!
Megkövetlek, nem bántásibul mondtam, csak megörültem neked! Próbáltam furakodni, hogy Gekkonál még dumálhassunk, de már Ő is bezárt mire odaértem. Szóval bocs, mégegyszer a féreértésért! Írjak igazolást az asszonkádnak? Csak hisz neked? Meg nekem? Nem birok emiatt aludni, látod, hogy bánt a dolog!
Mindenkit szeretettel meghív Kufár aug.11 ( jövöhét kedden )
du 5 - fél 6 magasságában egy halászlére ill ha étel különlegességre a Tatai Szálka büfébe
Gyülekező a szokott helyen
1. Kufár + Erzsike vagy az a másik fekete haju csaj, még eldönti
2. fndi & a volt barátnője
3. Grkrisz+Yvett
4.
5.
6.
Szia Kufár ! Három éve nem jártam a Bah csomópontnál . Nem szoktam elé vágni senkinek . Az asszony most előszedett , hogy hol csavarogtam megint ! Emiatt ma sem volt sex ! Én sem írtam fel a fórumra , hogy múltkor a kis szöszi " lányoddal " jöttél motorozni ! ,
Jójaz....
Leért, mert jól kihajtottad a térded....
És a térdkoptatóm is leért már, szokni kell az érzést, furcsa volt...
Viszont új csúcsot mentem Budaörs-M3 kivezető Shell kút, 25 percen belül a nem kicsi dugóban.
A nagy túránk időpontja, útiterve végleges lett, szeptember 13-án indulás, két hét, ebből egy újra Szardínián.
Ez az egymásnak írogatott igazolás nem is olyan rosz dolog!
Ebböl még ki lehet hozni valamit!
Pl:: Te írsz egy igazolást Erzsinek, hogy holnap 2-kor veled motorozok.... NA?
morgen
Gino .
Bocsánat, de csak a narancs Hayára figyeltem, és mivel a Gekkohoz igyekeztem, gondoltam, hogy Te vagy és Te is hozzá tartasz!
Megkövetlek, nem bántásibul mondtam, csak megörültem neked! Próbáltam furakodni, hogy Gekkonál még dumálhassunk, de már Ő is bezárt mire odaértem. Szóval bocs, mégegyszer a féreértésért! Írjak igazolást az asszonkádnak? Csak hisz neked? Meg nekem? Nem birok emiatt aludni, látod, hogy bánt a dolog!
Mindenkit szeretettel meghív Kufár aug.11 ( jövöhét kedden )
du 5 - fél 6 magasságában egy halászlére ill ha étel különlegességre a Tatai Szálka büfébe
Gyülekező a szokott helyen
1. Kufár + Erzsike vagy az a másik fekete haju csaj, még eldönti
2. fndi & a volt barátnője
3. Grkrisz+Yvett
4.
5.
6.
Még van idő szabadnapot intézni mindenkinek